Както се казва: С желание и труд всичко се постига.

Така направих и аз моите кори и други елементи по колата.Като за начало започнах с плата по корите на 4-те врати беше провиснал и след много мислене какви варианти имам,дали да си търся нови кори със здрав плат или да ги дам да ми ги претапицират реших да си поправя сам.Разглобих корите,прочетох малкото темички във форума,попитах този и онзи и се захванах.Малко по малко вечер след работа в продължение на няколко дни си направих корите.Но като за първи път,горе долу се получи добре,има забележки което е нормано,все пак до сега не съм се занимавам с претапициране на коли.Използвах светло бежова кожа с лепило BISON.И бих казал,че изобщо не е лесно и сам човек не би се справил,аз имах малка помощ от мойта приятелка.Все пак на моменти се случва единия да държи кожата,а другия да я напасва.След корите преминах на жабката и пластмасите под волата.Те са много по лесни за направата защото нямат толкова извивки колкото корите от вратите.Накрая не се здържах и си направих и поставката за тел сас кожа,мисля че се получи добре,тъй като го правя за себе си по собствен дизайн ми остават още няколко стъпки да завърша проекта,но тука вече зависи от времето което имам и финансите:)Дръжките на вратите,средната конзола,бара около скоростния лост и назад към подлакътника го свалих.Премахнах гуменото покритие с телена габичка.СЛед това със шкурка.Шприцовахме ги,отново шкурка и накрая боичката.Някои елемени са пръснати с лак боя а други с матова.Но тъй като реших да използвам бежова кожа,реших да направя някои елементи бежови.С желание и труд,всичко се постига.Защотото иначе няма да се получи:)По интериора за сега е това,но при първа възможност ще продължа по интериорния дизайн.Фаровере и решетката спонтанно да ги направя.Един преди обед свалих маската,премахнах лака от нея с водна шкурка и дадох на един приятел който има пистолет да ми я пръсне черна.След това веднага по обед си размонтирах фаровете и започнах да се занимавам с тях.Много зор ми даде свалянето на стъклата от колкото да ги пръсна черен лак.Свалих стъклата като ги накрях по краищата с постолет за горещ въздух,след което със силикон ги залипих и вечерта след 22:00 часа ги монтирах на колата.Разбира се нямаше как да се размина без малък инцидент като спукам стъклото,няма как всичко на мине идеално,но всичко счупено се поправя

За в бъдеще ще имам още неща да претапицирам: греди таван,но всичко с времето.