През далечната 2023-та година бях решил, че е време да заменя първата си кола, а именно Skoda Fabia 1.9 TDI 101к.с., която вярно ми беше служила цели 7 години без никакви проблеми и се бях спрял на Skoda Octavia vRS 2.0 TSI EA888 Gen.4 с Garrett турбина.
След поръчката дойде време на чакането да бъде произведена и още от самото начало имах идея да не остане сток. Докато я чаках се започна едно проучване, четене кое какво е, различните тунинг компании и така попаднах на RacingLine.
Тогава ми направи впечатление,че в България няма основен дилър / дистрибутор и ми светна една лампичка над главата и започнах да бутам в тази насока. На моменти тази идея оставаше на заден план заради малкото човече, което се появи в семейството ни по това време, но никога не съм спирал да го мисля.
В началото на тази година вече се захванах сериозно с това начинание и реших да доведа нещата до край и така се роди: RedLine+.
В сайта може да се открият всички почти всички продукти на RacingLine от air intake-ове, до интеркулери, спортни пружини, окачвания, PDM тунинг модули, PCM устройство за флашване и всякакви малки дребни детайли за цялата VAG група. Ако някой от продуктите им липсва в сайта винаги може да питате, може да се поръча и да се достави!
В най-скоро време в сайта ще бъдат добавени и целия им пакет от софтуер / ремап за автомобили от VAG групата - от 1.0 TSI до 4.0 TFSI ( Audi RS6 / RS7 / RSQ8). Ще има и за доста дизелови двигатели!
Въпреки,че RedLine+ е основно ориентиран към марката RacingLine, може да намерите и продукти на Milltek, Wagner Tuning, Garrett, KW Suspension ( скоро всички техни продукти ще бъдат добавени в сайта ), ST Suspension, do88 Performance, Remus, AP Sportsfahrwerke, Pagid Racing и още няколко други марки, чиито продукти също скоро ще бъдат добавени.
Има и отделна секция за професионална автокозметика, където засега може да намерите продукти главно на [b]GYEON [/b]и Auto Finesse.
Вече имам дузина доволни клиенти от VWCLUB, така че при въпроси съм ВИНАГИ на среща!