Наближава
10-ти юбилеен Volkswagen Club Fest 2019 (10-ти, 11-ти и 12-ти Май 2019 г.)

Моля, включете се в тази анкета - 1 минута е
Моля, включете се в тази анкета - 1 минута е
Благодаря много на всички! Проучването приключи. Платформата на конкретния сайт за анкетиране позволява 100 отговора, които бяха събрани с ваша помощ.
При интерес, може да видите резултатите тук: https://www.surveymonkey.com/results/SM-DNS7RWL8V/
Още веднъж - хиляди благодарности!

При интерес, може да видите резултатите тук: https://www.surveymonkey.com/results/SM-DNS7RWL8V/
Още веднъж - хиляди благодарности!

Последна промяна от Bellaz на Нед 04 ное 2018 21:29, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: CLK55 w208 AMG
- Двигател:
Re: Моля, включете се в тази анкета - 1 минута е
И аз я попълних.
- bobocamaro
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
- nikolay_ss
- Автомобил: [GolfMK4] [W211]
- Двигател: [ALH++ 01] [OM646 05]
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GTI + VR6 Syncro
- Двигател: AFN+ABV-96g
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
- hi4umir4uu
- Автомобил: Passat b5.5
- Двигател: AVF 2003
- plamen_kolev_94
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ARL 2002
- Контакти:
- Lupender
- Автомобил: SEAT Cordoba
- Двигател: TDI 1.9 ASV
Re: Моля, включете се в тази анкета - 1 минута е
Попълних анкетата.
Колега, като бъдещ журналист, имам един апел към теб - не ставай като другите! Не бъди маша, подлога, поръчков драскач и пр. необективно и изкривено представящ събитията човек! Не знам каква беше идеята на въпроса с БТВ и Нова телевизия, но аман от това да се набутват комерсиални телевизии, които имат сериозен дял в опошляването и обезличаването на българските зрители. За тях всичко е пиниз, сеир, рейтинг, а продукциите им са ориентирани към идиоти и полуидиоти (пъпчиви тийнове, класически домакини и чиновници). Като национално представителни телевизии, те би следвало да поемат своята отговорност за програмното си съдържание, което да бъде балансирано, обективно и фокусирано върху съществените проблеми на зрителите... С две думи - липсва културата.
Пожелавам ти успех със защитата и още повече успех в бъдещата ти професионална реализация.
Колега, като бъдещ журналист, имам един апел към теб - не ставай като другите! Не бъди маша, подлога, поръчков драскач и пр. необективно и изкривено представящ събитията човек! Не знам каква беше идеята на въпроса с БТВ и Нова телевизия, но аман от това да се набутват комерсиални телевизии, които имат сериозен дял в опошляването и обезличаването на българските зрители. За тях всичко е пиниз, сеир, рейтинг, а продукциите им са ориентирани към идиоти и полуидиоти (пъпчиви тийнове, класически домакини и чиновници). Като национално представителни телевизии, те би следвало да поемат своята отговорност за програмното си съдържание, което да бъде балансирано, обективно и фокусирано върху съществените проблеми на зрителите... С две думи - липсва културата.
Пожелавам ти успех със защитата и още повече успех в бъдещата ти професионална реализация.