VW Bora 1999 1.9tdi AJM - Ремап ,чип или сток
VW Bora 1999 1.9tdi AJM - Ремап ,чип или сток
Здравейте, как мога да разбера тая пущина Бора 1.9tdi ajm 1999 edc15+, аджеба сток ли е , лайт ремап ли е , хард ли е ? Частите са си напълно оригинални , купих си я с думнал мотор и съм си я сглабял сам(автомонтьор съм), обаче още като я подкарах много странно върви,чак ме плаши на моменти, егр не е изключен софтуерно, изчистен е и е със спрян вакуум, след това адаптиран с vcds до минимална работа ,но го има , гледам логове,за един нормално за друг ненормално и незнам... ако тук има някой по навътре със стойностите бих се радвал да разбера. Иначе ще си взема и един дърт мппс и ще го пратя файла на някой да каже ама само за това тепърва да се уча и на програматори... незнам
Последна промяна от gibonxxx на Чет 31 юли 2025 15:42, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Ремап ,чип или сток
Здравей, оправи си заглавието, според шаблона
viewtopic.php?f=24&t=352518
viewtopic.php?f=24&t=352518
Най-точно става на динотест (диното си има своите проблеми и пак не е 100% вярно). Иначе ако картата в ECU-то ти е същата, както нормален AJM и си сигурен, че не си пипал нищо механично. Значи просто усещаш вървежа на "нов" AJM.
Генерално погледнато, щом казваш, че те плаши - почти сигурно мапинга е пипан.
Генерално погледнато, щом казваш, че те плаши - почти сигурно мапинга е пипан.
- megatronS
- VW експерт
- Автомобил: Space Shuttle
- Двигател:
Свалете софтуера с един адаптер MPPS и ми го изпратете и ще ви кажа какво и как е правено.
Върни се в “Дизелови агрегати”