на снимката се вижда колко много е изтъняла шпонката а на другото колело което не е работило истиската големина

90нютон метра и 90 градуса се стяга болтаkiko946 написа:и аз така реших, купих колело с шпонка,ремък GATES и всичко необходимо ново ...с ква силла се затяга болта????????
е сега се загледах , колелото е сваг / сина ми ги е купил частите/ SWAG, но по пдробно ми обясни за кво става дума
ivo1_r написа:90нютон метра и 90 градуса се стяга болтаkiko946 написа:и аз така реших, купих колело с шпонка,ремък GATES и всичко необходимо ново ...с ква силла се затяга болта????????
е сега се загледах , колелото е сваг / сина ми ги е купил частите/ SWAG, но по пдробно ми обясни за кво става дума
samo_pechka написа:Колега как зачисти челото на вала без смъкване? А за силата на стягане колегата Иво и аз на лични ти казахме 9 килограма + четвърт оборот!
kiko946 написа:.....
имам приятел в старо време беше шлосер и мисля с шмиргелово колело малко да шлаифа....друга идея нямам
izcrazy написа:колеегаа,колееегаа.... хората ти казаха че не е за пила и са ПРАВИ !
Недей гледа какво са правили хората едно време,тогава надали са имали тази техника която ние малко или много имаме,отивай на стругар защото това са някакви милиметри
Как ще разбереш кога трябва да спреш да пилиш,на един оборот ще го слагаш ли ?
Отивай на стругар да ти го челоса и не се занимавай с глупости
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта