Колеги писах в Пасат раздела но ме насочиха към вашия раздел - колата е Пасат Б3 ГТ 93г. Г60 Синхро, а проблемите са няколко:
1 - Когато и дам цялата газ на 1ва или на 2ра колата от 2000, до към 4000 оборота се изтрелва задоволително, но след това умира започва да тъпче и все едно се чуди (присецва а да тръгне а не...), колата е карана на газ, но в момента се кара на бензин.
2 - На студен двигател, като я запаля на празен ход оборотите се държат около 30 секунди, след което падат до изгасване, като загрее мотора обаче го няма проблема.
3 - Загрява... тоест стига до към 100 градуса в движение в София и то при нормално каране...
Проблеми с Г60
- victorp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблеми с Г60
Пробвай със качествен бензин 100 октана например, покарай няколко дена,никога не зареждай на случайни бензиностанции.
- didogn71
- Автомобил:
- Двигател:
Като купих моя г60 и ми забиваше като подам газ.Тук/Габрово/ ги изредих всички сервизи и все части за 1000лв трябва да се сменят.Отидох в Пловдив в Авел и за 20 секунди ми намериха един скъсан вакуум маркуч и като им казах какво са ми поръчали да сменя умряха от смях.За греенето и моя стига 100 градуса при условие че съм сменил радиаторите на климатика ,водния и на парното,термостат,водна помпа и всички датчици.Относно горивата на Омv в бг -по калпави не съм срещал.
-
- Автомобил:
- Двигател:
тази кола щом е карана на газ може да има нагорели клапани нагар по сегменти или износени цилиндри виж си разхода на бензин газ и масло,..другото което може да е е компресора...центровки... вакуми.... това са механичните проблеми,мери разглобявай пробвай и така колега
-
- Автомобил:
- Двигател:
Както е казал колегата по горе провери първо всички вакуумчета по колата
- Antracid
- Автомобил:
- Двигател:
и после темп. датчик синия на тедката и си огин
Върни се в “Scirocco & Corrado”