vr6 - проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
vr6 - проблем
Да започна отдалач.Преди година и половина си прибрах колата в гараж. От тогава съм я палил 2 или три пъти. Преди месец я стегнах и я карам. Какъв е проблема. Когато запали веднъж плете, веднъж работи равномерно. При всички положения като загрее на празен ход всички цилиндри са налице. При плавно ускорение има равномерна работа. При рязка газ - губи цилиндър или два, не мога да преценя. Свещите са на 2 000 км. Бензиновата помпа е нова и потдържа между 4 и 5 бара в зависимост от оборотите. Колата е с бобини не с делко. Като спрях да я карам си вървеше на пушка. Сега какво става не знам. Не знам и откъде да я подхвана.
- beyker_boy
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
- Контакти:
Re: vr6 - проблем
Незнам доколко е възможно, но може ако не е палена дълго време да има нужда от почистване на дюзите.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Щом си сменял свещи може да погледнеш и кабелите, може да пробваш и с високо октанов бензин та да продуха малко горивната система с каране на по високи обороти. След като не си я карал много много може това да ти е проблема, може да пробваш и със смяна на горивния филтър
-
- Автомобил:
- Двигател:
Май на бобини отиват нещата. Утре ще ми донесат нови за проба, да видим дали е от тях. Тия ще са ми трети който сменям за 7 години.
- tontoni
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и аз чат пат си карам корадото през седмицата ама вр6 в София не съм виждал.Къде го караш тоя вр6?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Карам извън града и то рядко. Доста рядко. А и 2 години не беше изкарвана.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Едва ли е бобини....щеше да имаш проблеми с паленето от колкото това прекъсване....виж дюзите както и бензиновия филтър
Върни се в “Scirocco & Corrado”