Дръжки на Корадо
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
Дръжки на Корадо
Колеги тези кабели които излизат от дръжката (3 кабела) на корадо за управление на централното ли са? От пасат В4 не стават ли дръжките или поне тази пластина която се чупи?
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
В една морга днес ми казаха че ако взема от пасат разликата е само в този елемент които седи отзат на патрона и движи лосчето на заключването. Сваля се федер шайбата отзат, взимаш го това от счупената дръжка и си ОК. Но аз понеже не държа много на ключалките, мисля да пробвам с дръжки от задните врати на пасат. Проблема е ако ми падне акумолатора, но ще мисля резервен изход.
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
винаги можеш да си отключиш багажника с ключа и да влезеш от там
Аз това се чудех дали да не си оставя една работеща ключалка. Може би точно багажника ще оставя. В крайна сметка "те" ако решат да я отварят, някъкви си ключалки кога ще ги спрат. "Те" на голфа ми (който беше с каско) бяха изкривили ламарината под дръжката и бяха бъркали с отверка да го отворят.
Speed_Em_All написа:Аз това се чудех дали да не си оставя една работеща ключалка. Може би точно багажника ще оставя. В крайна сметка "те" ако решат да я отварят, някъкви си ключалки кога ще ги спрат. "Те" на голфа ми (който беше с каско) бяха изкривили ламарината под дръжката и бяха бъркали с отверка да го отворят.
Ако можеш да минеш от там няма проблем. "Те" са били много умни, щом са отваряли колата с дръжката...
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
Купих си задна дръжка от пасат и тя пасна на вратата. Лосчето което трябва да отваря вратата естествено не съвпадна. Викам си лесна работа сега ще го парнем на елекптожена и ще е ОК. Греда. Електрожена го разтопи. Реших, че на електрожен може да не става но на аргон ще стане и пак ГРЕДА. Този метал от които е направен има съдържание на цинк и пак се топи. Единствения варянт е маи да се взема изтинската дръжка, но ще го мисля пак.
Speed_Em_All написа:Купих си задна дръжка от пасат и тя пасна на вратата. Лосчето което трябва да отваря вратата естествено не съвпадна. Викам си лесна работа сега ще го парнем на елекптожена и ще е ОК. Греда. Електрожена го разтопи. Реших, че на електрожен може да не става но на аргон ще стане и пак ГРЕДА. Този метал от които е направен има съдържание на цинк и пак се топи. Единствения варянт е маи да се взема изтинската дръжка, но ще го мисля пак.
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дръжки на Корадо
офф .............
някой има ли петлето което се завива на патрона от пасат. купих си пасатова дръжка ама без тези части. втора употреба не намерих. смених бравата с такава от сеат толедо, но лостчето от корадото е по голямо, за да мога да го завия на дръжката. помощ!
някой има ли петлето което се завива на патрона от пасат. купих си пасатова дръжка ама без тези части. втора употреба не намерих. смених бравата с такава от сеат толедо, но лостчето от корадото е по голямо, за да мога да го завия на дръжката. помощ!
- nakoviq
- Автомобил: Vw Corrado
- Двигател: 9A
Колеги дясната врата на мойто корадо е затворена и няма отваряне дръжката е счупена като я хвана и прави празен хот и нищо : ) как да я отворя тая пущина и от вътре не става.. незнам вече : )
- fast_t
- Автомобил: VW Corrado G60 1992
- Двигател: PG
Издърпваш седалката назад за да не пречи и сваляш кората на вратата, за да достигнеш механизма. Огледай левият механизъм, за да добиеш представа.
Върни се в “Scirocco & Corrado”