Въпроси относно евентуално покупка на Голф 6 GTD

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Sky_is_the_Limit
Автомобил: Golf V
Двигател:

Въпроси относно евентуално покупка на Голф 6 GTD

Мнениеот Sky_is_the_Limit » Нед 22 юни 2025 23:48

Какъв е пълния пакет екстри на този модел и какво е озвучаването. Надеждни ли са автоматиците и по-икономични ли са от механичната кутия. Каква е разумната цена за добър екземпляр с пълен пакет от екстри. Гледах в немското мобиле добрите бройки са около 10 000 евро. Има ли някой, който да е внасял кола от Германия и да ми обясни процедурата, и после регистрацията в КАТ.

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Re: Въпроси относно евентуално покупка на Голф 6 GTD

Мнениеот Traytor » Пон 23 юни 2025 5:57

Sky_is_the_Limit
Двигател:

Мнениеот Sky_is_the_Limit » Пон 23 юни 2025 10:13

Traytor написа:https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=59&t=494086&start=60

Темата за съжеление е пълна предимно с алабалистики, като в кебапчийница на Горубляне. Никъде не прочетох точната процедура по закупване на автомобил от Германия, и след това регистрацията КАТ България. Какви документи трябва дворите притежава редовен автомобил. Как се изготвя договора за покупко продажба. Как се сваля от немска регистрация и от къде се взимат транзитните номера. Какви документи аз трябва да притежавам за автомобила за да бъде успешно регистриран в КАТ. Пълна мъгла. Явно още никой не го е правил.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 23 юни 2025 10:32

https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=87&t=338478 - ето заповядай.

За хора, на които не им се занимава да четат, а искат някой друг да се занимава - има доста варианти за доставка на автомобил срещу заплащане, както и платени консултации.

Sky_is_the_Limit
Двигател:

Мнениеот Sky_is_the_Limit » Пон 23 юни 2025 11:43

А да пълна гушата на разни алчни бирници дето не познават парите и сигурно ще ми свалят джаните музиката и куп друго неща не мерси. Докарал съм десетки автомобили на ход от Нидерландия в България плюс регистрации още преди 12 години,последната ми беше преди две години и половина, така че смятам, че и от Германия ще ми се получи. Темата е за ключ!

Последна промяна от Sky_is_the_Limit на Пон 23 юни 2025 11:51, променено общо 1 път.

Sky_is_the_Limit
Двигател:

Мнениеот Sky_is_the_Limit » Пон 23 юни 2025 11:47

Sky_is_the_Limit написа: А да пълна гушата на разни алчни бирници дето не познават парите и сигурно ще ми свалят джаните музиката и куп друго неща не мерси. Докарал съм десетки автомобили на ход от Нидерландия в България плюс регистрации още преди 12 години,последната ми беше преди две години и половина, така че смятам, че и от Германия ще ми се получи. Темата е за ключ!

Sky_is_the_Limit
Двигател:

Мнениеот Sky_is_the_Limit » Пон 23 юни 2025 11:47

:smile

Последна промяна от Sky_is_the_Limit на Пон 23 юни 2025 11:50, променено общо 1 път.

Sky_is_the_Limit
Двигател:

Мнениеот Sky_is_the_Limit » Пон 23 юни 2025 11:48

А да пълна гушата на разни алчни бирници дето не познават парите и сигурно ще ми свалят джаните музиката и куп друго неща не мерси. Докарал съм десетки автомобили на ход от Нидерландия в България плюс регистрации още преди 12 години,последната ми беше преди две години и половина, така че смятам, че и от Германия ще ми се получи. Темата е за ключ!

Sky_is_the_Limit
Двигател:

Мнениеот Sky_is_the_Limit » Пон 23 юни 2025 11:49

Sky_is_the_Limit
Двигател:

Мнениеот Sky_is_the_Limit » Пон 23 юни 2025 11:50

Sky_is_the_Limit
Двигател:

Мнениеот Sky_is_the_Limit » Пон 23 юни 2025 11:51

:lock

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 23 юни 2025 12:24

Sky_is_the_Limit написа:Никъде не прочетох точната процедура по закупване на автомобил от Германия, и след това регистрацията КАТ България. Какви документи трябва дворите притежава редовен автомобил. Как се изготвя договора за покупко продажба. Как се сваля от немска регистрация и от къде се взимат транзитните номера. Какви документи аз трябва да притежавам за автомобила за да бъде успешно регистриран в КАТ. Пълна мъгла. Явно още никой не го е правил.
Sky_is_the_Limit написа:А да пълна гушата на разни алчни бирници дето не познават парите и сигурно ще ми свалят джаните музиката и куп друго неща не мерси. Докарал съм десетки автомобили на ход от Нидерландия в България плюс регистрации още преди 12 години,последната ми беше преди две години и половина, така че смятам, че и от Германия ще ми се получи. Темата е за ключ!
:h020 :h020 :h020 :h020 :h020
Изпадам в когнитивен дисонанс от това обяснение. Получаваш и предупреждение за спам и флууд на форума с пордени мнения

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”