dxd написа:qnkeca написа: и съм се спрял на Голф 3/1.6 бензин/92г/2 врати/ABS/газ/. quote]
Няма 1.6Абс-сигурно имаш предвид 1.8Абс-което е супер колица с евтини части или1.6Абу което пълен въз и е с по-скъпа подръжка
![]()
Колегите с Абу-та-не се сърдете-майтап
dxd написа:qnkeca написа: и съм се спрял на Голф 3/1.6 бензин/92г/2 врати/ABS/газ/. quote]
Няма 1.6Абс-сигурно имаш предвид 1.8Абс-което е супер колица с евтини части или1.6Абу което пълен въз и е с по-скъпа подръжка
![]()
vasstop написа:dxd написа:qnkeca написа: и съм се спрял на Голф 3/1.6 бензин/92г/2 врати/ABS/газ/. quote]
![]()
Най-вероятно е имал предвид АБС система на спирачките.
qnkeca написа:Здравейте колеги!Имам следния въпрос към вас.Ще си копувам кола и съм се спрял на Голф 3/1.6 бензин/92г/2 врати/ABS/газ/. Искам да ви попитам скъпа ли е поддръжката на 3-ките?като цяло колата заслужава ли си?За какво да внимавам като я купувам?Благодаря ви предварително,надявам се скоро да се похваляи да стана пълноправен член на клуба
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 100 госта