Gigabyte написа:Мисля освен да поръчам комплектите на Hoffer и да се моля да са таферни и да изкарат някоя и друга годинка

че на топран-а хептем не съм им фен...
Дебитомер на марката - 45 минути работа,после спря.Рекламация - дават друг - цял ден работи.Рекламация - трети - 2 дни работи,рекламация - 4-тия път в кутията на Хофер дойде Пиербург и работи и до днес.
Стъпков мотор за 1.8 моно - почти 2 дни работа,после вътре се беше счупила метална пластина.Наложи се от стария и новия да се прави един.
Мога и още такива примери да ти дам за тази марка, ама не мисля,че е нужно. С две думи - по-зле е от Топран-а даже

.
Виж дали няма по-смислен ремонтен к-т (колегите са те насочили към Елит Кар или Ауто+ ) , виж и примерно оригиналния к-т ако го поръчаш през Елит-а директно от немско каква ще бъде цената (за едно и също нещо ми се е случвало разликата в цената да е 3 пъти спрямо Порше и спрямо поръчка през Елит Кар...оригинална част става дума, не заместител някакъв).
По повод номера на това,което търсиш - няма да го намериш оригинално - Порше казаха,че не се произвежда и няма наличност и не може и да се поръча,поради тази причина.Преслушай Елит Кар и Ауто+ дали има нещо по техните складове и партньори или цял ремонтен к-т да се намери.