Наближава :arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 2019 (30. Август - 01. Септември 2019г.)

ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Autopilot
power is nothing <br> without control
Мнения: 14
Регистриран на: Пон 28 фев 2005 11:06
Автомобил:
Двигател:

ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ!!!

Мнениеот Autopilot » Пон 10 дек 2007 13:52


1. Писането на кирилица и на български език е задължително (все пак сме българи)!
2. Темите да се публикуват в раздела, за който се отнасят.
3. Избягвайте дублирането на теми. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пишете, или проверявайте в темата FAQ в Основен раздел.
4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
5. Отговорите да не се отклоняват от темата. Моля не превръщайте темите в чат има лични съобщения (Л.С.) за тази цел.
6. За спам ще се считат всички теми, които не съдържат полезна информация за потребителите на форума и които по преценка на модератор или администратор косвено нарушават или могат да доведат до нарушаване на правилата.
7. Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.
8. Като допълнение към т. 7, не са допустими дискусии и/или постове с политическа, религиозна, футболна или порнографска тематика, както и обиди под каквато и да е форма. Не са допустими и обиди към притежателите на други марки автомобили и други автоклубове.
9. Крайно недопустимо е публикуването на теми, които съдържат съвети и/или връзки относно снабдяване с нелицензиран софтуер, музика, филми и други обекти на авторски права, както и на теми, които по какъвто и да е начин противоречат на българските закони. Всеки потребител носи лична отговорност за написаното от него.
10. При ползване на гараж ползвайте само истински данни! При засичане на неверни данни потребителя ще бъде предупреден и може да му се отнеме правото да ползва гараж!
11. При ползването на аватари и потребителски имена, се спазват следните ограничения:
  • Забранено е използването на потребителски имена, дублиращи или наподобяващи като произнасяне или изписване съществуващи такива, с изключение на лични имена.
  • Забранено е използването на аватар, дублиращ или наподобяващ аватар на друг потребител!
  • Аватарът да е не по-голям от 150/150 пиксела, и с размер не по голям от 20кв!
  • Забранено е използването на еротични снимки!
  • Забранено е използването на аватар с рекламна цел!
  • Забранено е използването на аватар, който противоречи на правилата на форума!
12. При системно нарушаване на правилата, промяна на модераторска редакция от потребител, както и при обида на потребител, модератор, администратор, на форума или клуба като цяло, може да се задейства процедурата за БАН и/или да се наложи ограничение на броя мнения, които съответния потребител може да публикува на ден. Процедурата за БАН е следната: първо се получава предупреждение (изписване под името и над аватара), втора стъпка БАН за една седмица и трета последна стъпка - вечен БАН! Искрено се надяваме да не стига до тази процедура, затова нека всички спазваме правилата!

За обида на модератор или администратор публично във форума или чрез изпращане на лично съобщение, се налага автоматично наказание за период от един месец без право на постване във форума и без право на лични съобщения (едномесечен модул с 0 мнения на ден).

Всички теми които не отговарят на правилата ще бъдат премествани, заключвани и изтривани. Забранява се пускането на теми, в които се иска обяснение от модератор или администратор за заключване, преместване или изтриване на тема или мнение. Такива въпроси се задават само чрез Л.С.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта