tdi fen написа:не знам при вас как е но ако имате на вратата бутон който при натискане забранява пускането на задните стъклата от пътниците седящи отзад (ако бутонът е натиснат те не могат да свалят стъклата) а вие няма да имате ток в гнездото между седалките

Даааа - звучи логочно, но......
ако беше така това означава ще има захранване само при подаден контакт, защото прозорците работят само тогава и само тогава сработва блокировката за задните стъкла.
както и да е - имах ток на този извод преди да изпука нещо ( дъщеря ми си зареждаше телефона там, а блокировката беше активна - имам малък син и той много пипа копчета).
velinsl написа:Най-добре пробвай всички консуматори в автомобила - чистачки,светлини и лампи. Все нещо ще покаже кое е. Макар и не веднага.
По закона на Всеобщата гадост най-вероятно ще разбереш кое ти е повредено точно когато ти потрябва и в момент, в който няма как да го приспособиш.
благодаря за съвета колега , но когато пуснах темата писах че съм проверявал
предпазителите един по един.
От тогава е минало повече от месец и ако нещо не работи вече щях да забележа.
въпросът е все още висящт п.п. между другото не си горя
предпазители за пръв път, при окъсяване на пластините в плафона изгоря предпазител и се оказа че е същия, който е и за таблото и ел.стъклата ( може би за комфорт модула).