Карам цял ден без проблем, спрях за около 20мин. след което се качвам в колата паля без проблем тръгвам и колата веднага изгасна и ми изписа следно съпбщение -
" AFS Inoperative Check Owner's Manual "
След колата неможеше да запали въобще, и постоянно ми излизаше това съобщение.
" AFS Inoperative - Check Owner's Manual "
Колеги ако някои се е сблъсквал с този проблем моля ви да ми помогнете незнам какво е това AFS Inoperative Check Owner's Manual и защо неиска да запали.
Модела: VW PASSAT COMBI COMFORTLINE 2007
P.S. След 10мин въртене и опитване да запаля успях но незнам на какво се дължи това
Моля помогнете.

,викам си добре нали поне са я направи ли,взимам си колата щастлив,че всичко е ок тръгвам и наистина
викам си ужас направо откачих
стигам на работа и си викам довечера направо в сервиза,да ама после грешка не излезе въртях сигурно около един час по кръговите и нищо,но все пак отидох до сервиза и ми казаха,че били сменили някакъв модул и можело пак да прави той проблем и че ще го сменят пак ако трябва безплатно и друго да е пак безплатно ще ли да го направят така,че сега чакам пак да даде пак грешка и я карам веднага при тия глупаци
като отида ще питам точно кой модул са сменили и ще пиша.Ако някой от вас си е решил проблема да пише,поздрави