Passat B7 - подобрения и обща информация за модела
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
заповядай:
http://www.etebg.com/
аз си ги намирам в радиал 2000 до ТУ в Студ.Град
https://www.google.bg/maps/@42.6534379, ... 6656?hl=bg
http://www.etebg.com/
аз си ги намирам в радиал 2000 до ТУ в Студ.Град
https://www.google.bg/maps/@42.6534379, ... 6656?hl=bg
не виждам общо, тези ги намирам и по 12 лв комплект и са китайски не по - малко от тези от али експрес. Моя тип ги ползвах на предишния пасат 5 години и съм изключително доволен. Ключа е 2 долара и може да се поръча по ОЕ номер пак от сайта или от официално представителство като има 14 варианта на ключа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ете сами си правят всичко тук - заготовки, струговане и прочие ...
мой приятел лично им е бил в производството по спешност да му направят секрет - не са вносители или прекупвачи!
мой приятел лично им е бил в производството по спешност да му направят секрет - не са вносители или прекупвачи!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Честито и от мен! Само нафта и път да вижда
samo_pechka написа:Честито и от мен! Само нафта и път да вижда
Благодаря, днес я подкарахме с ангренаж, пистов, ролки , масла филтри и пак съм пеша
Krasi написа:Можеш да си слушаш музика или онлайн радио през блутута на телефона, след като си кънектнал тел със системата. от панела трябва да си иизбереш BT Media. На мен така ми е удобно и ме устройва.
Днес най-после остана време да пробвам, всичко е ок, с изключение на качеството на звука. Чува се едно скрибуцане във високите честоти. Като некачествен запис. Може и телефона да вкара шум , ще пробвам и с друг телефон да видя как ще е.
Обслужването е финализирано, остана един въпрос свързан с маслената помпа, по Рама гледах че се задвижва с ангренажен допълнителен малък ремък. Обаче не е от страната на ангренажния ремък ами може би отзад при маховик съединител? Или пък е в маслена вана в картера ? Някой сменял ли го?
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Това ми идва доста в повече вече
Намерих го, в картера в маслена вана бил този ремък
Ще се сменя някога по-нататък
Ще се сменя някога по-нататък
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
А какъв е интервала за смяна? Служебните ни коли да с този мотор по на 220-240 000 са. За първи път го чувам
- mayma
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW Lupo 3L
- Двигател: ANY
Този ремък се сменя първия път на 280 - 300 000 км , след това на всеки 180 000 км. Има някой кодове мотори без такъв ремък.Внимавайте да не ви свалят някъде картера за без нищо :)
п.п.Взима се и колелото на помпата и крепежи в комплект с ремъка (Само за 2-3 кода се продава колелото отделно от помпата) Ако се види, че е износено се заменя с цялата помпа.
В момента се сещам за тези кодове, които са със сигурност с такава система :
CAYA / CAYB / CAYC / CAYD / CAYE / CLNA /, CAY / CLNA /, CAAA / CAAB / CAAD / CAAE / CAAC / CFHC, CFJA / CFJB / CLCA / CDBA / CNFA / CDCA, CNEA / CKTB / CKTC / CKUC / CKUB / CSLB, CSNA / CAA.. / CFH.. / CFJ.. / CLC.. / CDB.. / CNF, CDC / CNE.. / CKT.. / CKU.. / CSL.. / CSN..
П.п.2 системата се използва при 1.6 и 2.0 ТДИ
Поздрави
п.п.Взима се и колелото на помпата и крепежи в комплект с ремъка (Само за 2-3 кода се продава колелото отделно от помпата) Ако се види, че е износено се заменя с цялата помпа.
В момента се сещам за тези кодове, които са със сигурност с такава система :
CAYA / CAYB / CAYC / CAYD / CAYE / CLNA /, CAY / CLNA /, CAAA / CAAB / CAAD / CAAE / CAAC / CFHC, CFJA / CFJB / CLCA / CDBA / CNFA / CDCA, CNEA / CKTB / CKTC / CKUC / CKUB / CSLB, CSNA / CAA.. / CFH.. / CFJ.. / CLC.. / CDB.. / CNF, CDC / CNE.. / CKT.. / CKU.. / CSL.. / CSN..
П.п.2 системата се използва при 1.6 и 2.0 ТДИ
Поздрави
Благодаря за изчерпателния отговор, точно при следващ ангренажен ремък идва време и за този ремък и ще подготвя и зъбно колело и крепежи.
DoH_KuXoT написа:Krasi написа:Можеш да си слушаш музика или онлайн радио през блутута на телефона, след като си кънектнал тел със системата. от панела трябва да си иизбереш BT Media. На мен така ми е удобно и ме устройва.
Днес най-после остана време да пробвам, всичко е ок, с изключение на качеството на звука. Чува се едно скрибуцане във високите честоти. Като некачествен запис. Може и телефона да вкара шум , ще пробвам и с друг телефон да видя как ще е.
При мен такива отрицателни ефекти няма, може би наистина е от телефона ти.