Здр колеги,след като продадох своята БОРА реших да закупя Б5.5 АЗМ с тенденция за ГИ.Искам да споделя своето приключение защото смятам че ще ви бъде интересно.Та...като фен на марката имам претенции, че съм човек които може да познае кой автомобил от тези години е 'убит от бой' и кой е пазен и подържан в смисъл състояние на купето работа на мотор и т.н......Харесах Пасат 2.0 АЗМ 2002 от Германска авто къща комфортлайн,перфектен външен и вътрешен вид без протъркани и смачкани седалки снежно бял таван и колонки и т.н.......заедно с перфектни зимни гуми с джанти в багажника.Наистина много свежа кола.Двигателя работеше тихо и равномерно без излишни шумове и на 230 000км според показанията на таблото.След обстоен преглед в сервиз се оказа че е със сменен ангренаж и нова водна помпа и нови тампони по окачването.Смених му маслото с филтрите и радостен започнах да шофирам из морските курорти понеже съм от морето докато не установих че автомобила бясно харчи масло!!!

. Един ден дори светна лампата за ниско ниво на маслото.Разхода беше скандален.1Л. НА 2000км.Реших да отварям мотора и какво да видим?!Сегменти-ужас!! Покритието на биелните лагери беше нарушено почти изцяло.Основни лагери и кол.вал са ОК.Майсторът ми не можа да повярва колко нагар има по челото на буталото.Нагар който едвам е почистил.След диагностика се оказа че колата е на 360 000км

Въпросът ми е как е възможно кола с перфектен външен и вътрешен вид и с нормална работа на мотора да има такива поражения по двигателя, и да не дава признаци за тях (освен по щеката)Очевидно е че е и доста подържана. Не вярвах че мога да се заблудя чак толкова! :)