При удар в предно ляво колело ми се налага да правя ремонт на ходовата част смених всичко но гумата стои с около 2 см назад вьзможно ли е магарето да е изкривено от удара. И трудно ли се сменя (пасат 1.8Т)

Найден написа:Здрасти
При удар в предно ляво колело ми се налага да правя ремонт на ходовата част смених всичко но гумата стои с около 2 см назад вьзможно ли е магарето да е изкривено от удара. И трудно ли се сменя (пасат 1.8Т)
Курт Деликуртев написа:Магарето няма как да се изкриви, само голяма ръжда може да го отслаби. По скоро крив шенкел, ама вдигаш колата на подемник и сравняваш двете страни, веднага ще ти лъсне къде е проблема!
Курт Деликуртев написа:Колегата не казва, че е имал челен удар, а че е ударил предна лява гума сигурно в бордюр! Т.е. по-вероятно са изкривени чаркове преди самото магаре.
Само ако магарето има тотално ръждясали греди е възможно то да е поддало! Имам приятел търговец на коли от Швейцария, скоро продаде една с тотално заминала греда на магарето, естествено само замаскира мястото с кит и боя.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта