ESCL Passat B6

Техническа и сервизна информация за Passat
FallenAngel86
Автомобил:
Двигател:

ESCL Passat B6

Мнениеот FallenAngel86 » Пет 05 сеп 2025 23:20

Здравейте група нов съм и не намирам моя проблем никъде ако го има админа да ме прехвърли....та по същество машинката за заключване на волана здава багажа и смятам да взема нова но я има със друга буква но дилъра вика че ставала,и искам да питам моята е със 861А а дето я предлагат е със 861J та дали ще мога да я адаптирам.Някой ако се е зблъсквал със този проблем да удари едно рамо че чета из други форуми че кофти работа но точно моя със различни букви няма инфо....благодаря предварително и ако някой има желание да помогне 0895660902 защото не мога цял ден да чета форума...

evg_eni
Автомобил: A3
Двигател:

Re: ESCL Passat B6

Мнениеот evg_eni » Съб 06 сеп 2025 16:49

Дилъра не може ли направо да ти я адаптира, щом е нова не виждам проблем да не се получи. Имаше някаква врътка доколкото помня, почваш процедурата със закачена оригиналната, подменяш я и тогава сейфаш. При всички положения аз ако съм предварително ще си направя бекъп на 95320 еепрома на комфорт модула.

FallenAngel86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FallenAngel86 » Съб 06 сеп 2025 17:17

Проблема е че дилъра каза че не трябвало адаптация плъг енд плей така че направете си изводи колко са компетентни само ще взема часта и сам ще си я адаптирам като изкарам пина,следващата седмица ще пиша какво и как съм направил чакам кабела и часта да дойдат

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 07 сеп 2025 6:06

Имаш вариант да я дадеш на Владко maximum key service или на друг който може да ти ремонтира твоята ключалка, сменяват се май две микрете и едно еле, не знам със сигурност. Другия вариант е да си купиш нова и да я дадеш на някой да ти клонира старата върху новата. Направиш ли грешката да монтираш новата на колата и да запалиш не трябва да гасиш колата докато не отидеш при дилър да ти я обучи. Угасиш ли колата, заключва се и все едно нищо, повече не се отключва и трябва да се разглоби отново машинката за да и се махне предпазителя

Върни се в “Passat”