Не знам защо пишете, че щом е от .uk значи е само от UK
,днес си поръчах от .co.uk и гледах да са горе долу с доставка до 7-8 дена ще видим какво ще дойде и кога ще дойде,ако въобще дойде нещо такова
Мога ли на база estimated delivery date утре да му пиша за рефънд, щото то 55 бизнес дейс са си 2 месеца и половина. Мисля си и че ме върти, за да мине срока на отваряне на кейс, който не знам обаче от коя дата започва да тече- от 06.12 ли е и очевидно не е вкарал в дни за доставка тези 55, защото го поръчах на 09.11 и ми даде от 22.11 до 06.12, очевидно е писал други дни за доставка там...Не ми се иска да отварям кейсове и глупости...
Те минали 14 LILO&STICH написа:отваряй си кейс спокойно и когато пожелаеш!
Аз днес отворих за един китаец,който от по миналата седмица ми беше писал,да изчакам 6 дни ощеТе минали 14
![]()
Та сега си чакам парите,като и си поръчах същите слушалки, само за 2$ ,вмест 9$ при него

Скъпи клиенти,
Първата част от пратките от Сингапур, които бяха засегнати от транспортните проблеми на пощенския оператор на Сингапур, пристигнаха, но се очакват още.
Съветваме Ви да следите за актуална информация относно доставката на пратките на нашия уебсайт: http://www.bgpost.bg/?cid=176.
Благодарим Ви за разбирането!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта