Препоръчайте ми сайт за евтини самолетни билети.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- KARMANN
- Автомобил:
- Двигател:
Препоръчайте ми сайт за евтини самолетни билети.
От къде мога да си резервирам 2 евтини самолетни билета от София до Франфурт?
Като период за пътуване - след около месец, без претенции за точна дата.
Мерси!
Мерси!
- genevaboy2
- Автомобил: Volkswagen CC
- Двигател: CUVC 2016
- Контакти:
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
Re: Препоръчайте ми сайт за евтини самолетни билети.
KARMANN написа:От къде мога да си резервирам 2 евтини самолетни билета от София до Франфурт?
Мерси!
Аз лично летях по-миналата година с Wizz Air до Франкфурт.
Имай предвид, че повечето low-cost компаниите кацат на Frankfurt Hahn, което е на около 100-тина километра от Франкфурт. От там се взима автобус до центъра на града, като цената на билета беше нещо от сорта на 15-тина евро за възрастен.
- KARMANN
- Автомобил:
- Двигател:
Много благодаря, сега ще прегледам възможностите за еднопосочен билет, а пък насам може с кола, ако попадне нещо изгодно за мен.
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично ползвам http://www.skyscanner.net/
Доволен съм от цените, които ми показва - в повечето случаи са малко по-ниски от тези, обявени на официалните сайтове, сканира доста компании и брокери, включително и еbookers...
Резервацията на билетите става директно през сайта
Доволен съм от цените, които ми показва - в повечето случаи са малко по-ниски от тези, обявени на официалните сайтове, сканира доста компании и брокери, включително и еbookers...
Резервацията на билетите става директно през сайта

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Хвърли едно око и на http://www.lufthansa.de, понякога директно от сайта им имат хич не-лоши оферти 

Здравейте,
Прекарах много време в търсенето на компании и сайтове, предлагащи най-згодните самолетни билети и най-накрая мога да кажа, че ги открих тук:
http://www.wego.com/
Горещо препоръчвам сайта на всеки, който търси най-изгодните и евтини самолетни билети. Надявам се, че ще спестя много главоболия и търсене из купищата информация в Интернет.
Сайтът работи така, че да намира най-добрите цени от всички оферти по компаниите. Пробвайте и сравнете, за да се уверите. Разполага също и с търсачка за хотели.
Поздрави :)
Прекарах много време в търсенето на компании и сайтове, предлагащи най-згодните самолетни билети и най-накрая мога да кажа, че ги открих тук:
http://www.wego.com/
Горещо препоръчвам сайта на всеки, който търси най-изгодните и евтини самолетни билети. Надявам се, че ще спестя много главоболия и търсене из купищата информация в Интернет.
Сайтът работи така, че да намира най-добрите цени от всички оферти по компаниите. Пробвайте и сравнете, за да се уверите. Разполага също и с търсачка за хотели.
Поздрави :)
Последна промяна от hooligans на Вто 17 май 2016 15:45, променено общо 1 път.
Причина: Регистрира се само за да дадеш аffiliate линк ли?
Причина: Регистрира се само за да дадеш аffiliate линк ли?
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
до hooligans: неее, как можа да ти хрумне ;)
изпитан top tip: не търсете отиване и връщане с една компания, най-вече лоу кост. така пътувахмме царски до лондон с бритиш, по-евтино в едната посока от изиджет, а на връщане изиджет за без пари почти.
изпитан top tip: не търсете отиване и връщане с една компания, най-вече лоу кост. така пътувахмме царски до лондон с бритиш, по-евтино в едната посока от изиджет, а на връщане изиджет за без пари почти.
Аз ползвам търсачката тук:
http://guideia.com/#flights
Дава ми сравнение на билетите и най-изгодните цени, в сравнение с останалите търсачки.
http://guideia.com/#flights
Дава ми сравнение на билетите и най-изгодните цени, в сравнение с останалите търсачки.
- Кайзен
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Все бива реклама, ама поне не подвеждайте хората.
Кратко сравнение за цена на един и същи еднопосочен полет:
Хамбург - София на 05.09.2017
ryanair.com - 33,99 €
wego.com - 36/41€ с полета на ryanair, странно показва две цени за едина и съща услуга
guideia.com пренасочва към wego.com - 36/41€ с полета на ryanair
myfly.bg - 34,67 € с полета на ryanair
esky.bg - 34 € с полета на ryanair
easyfly.bg - 34,99 € с полета на ryanair
Аз досега винаги използвам сайта на летището за излитане. Там проверявам към кои дестинации летят самолети и с кои компании. Проверявам цените в сайтовете на компаниите и си преглеждам пощата за мейли с отстъпки в различните компании. Проверявам и къде ползвам текущи корпоративни отстъпки и решвам как ще ми пасне най-добре на плановете. За съжаление това отнема доста време.
В тази връзка имам следния въпрос:
Знае ли някой сайт за самолетни билети, който може да търси от страна до страна, а не от летище до летище?
Например - задавам Германия (страна за излитане) и България (страна за кацане) и да излизат резултати от всички летища в Германия към всички в България.
С влак от вкъщи до летищата в Берлин, Бремен, Хамбург и Дортмунд ми трябва приблизително еднакво време и еднаква цена. И после ми е все тая къде ще кацна - София, Варна или Бургас.
Кратко сравнение за цена на един и същи еднопосочен полет:
Хамбург - София на 05.09.2017
ryanair.com - 33,99 €
wego.com - 36/41€ с полета на ryanair, странно показва две цени за едина и съща услуга
guideia.com пренасочва към wego.com - 36/41€ с полета на ryanair
myfly.bg - 34,67 € с полета на ryanair
esky.bg - 34 € с полета на ryanair
easyfly.bg - 34,99 € с полета на ryanair
Аз досега винаги използвам сайта на летището за излитане. Там проверявам към кои дестинации летят самолети и с кои компании. Проверявам цените в сайтовете на компаниите и си преглеждам пощата за мейли с отстъпки в различните компании. Проверявам и къде ползвам текущи корпоративни отстъпки и решвам как ще ми пасне най-добре на плановете. За съжаление това отнема доста време.
В тази връзка имам следния въпрос:
Знае ли някой сайт за самолетни билети, който може да търси от страна до страна, а не от летище до летище?
Например - задавам Германия (страна за излитане) и България (страна за кацане) и да излизат резултати от всички летища в Германия към всички в България.
С влак от вкъщи до летищата в Берлин, Бремен, Хамбург и Дортмунд ми трябва приблизително еднакво време и еднаква цена. И после ми е все тая къде ще кацна - София, Варна или Бургас.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Fifa написа:...Имай предвид, че повечето low-cost компаниите кацат на Frankfurt Hahn, което е на около 100-тина километра от Франкфурт...
Само като информация(да, зная, че съм археолог

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Хан било купено, доколкото разбрах от позната, която се прибра тия дни от Германия.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”