Реших да дам малко информация по-пътуването, ако на някой като мен му се наложи.
На 16 февруари тръгнах от Червен бряг, София за Гърция, от там минах, защото бях сам.
Стигнах до границата към 12:00ч, допълних газ до горе и продължавам напред.
Разхода в България ми беше 8,2л.
До Солун и малко по надолу, чисто и ясно.
Ферибота ми беше в 21:00ч и не бързах за никъде така че, средно скорост около 100км/ч.
Сняг по-надолу имаше, ноо магистралата е чиста.
Като в Игуменица там вече късмета не беше на моя страна, защото за Ventoutis в 21:00ч, нямаше места. И чаках следващия в полунощ Superfast, който беше и по скъп, но си взех каюта в която да съм и с други хора, защото е по-евтино. Та цените бяха 51,30 евро за колата и 84,96 евро за мен. Но така или иначе в каютата бях сам

Магистралата в Гърция се плаща: Диод 1: 2,40 евро, диод 2: 2 евро, диод 3: 2евро и диод 4: 2 евро - евтинийка. Разхода в Гърция ми падна на 8л и ми стигна цалата бутилка до пристанището, която е 37л. Ферибота все пак си заслужаваше цената.
На 17 февруари към 11:30ч вече бях заредил газ на Бари на 0,850 цента/л.
И към 15:00ч бях в Рим и цялата магистрала от Бари до Рим струваше 30,50 евро. Средна скорост 135-140 км/ч, на места с повечко

Линк със снимки от пътуването, не са кой зне какво, но бях сам и снимах в движение:
http://kosama.snimka.bg/europe/b-lgariy ... 3.26501307
И едно клипче си намерих: