fox_vt написа:Matematiks написа:П.П.колегите със сините бошове да замълчатче станаха страшни боклуци.Работил съм това професионално и им знам и кътните зъбки на повечето флексове!
Ти сините ги остави кажи за зелените бива ли ги то само зелени виждам да продават в масовите магазини.
Е те сините дето се водят професионалната серия щом не стават според колегата какво очакваш да каже за хоби серията /зелените/
А в такива теми винаги се стига до "...Макита, Девалт, Крес, Метабо..." ама там парите не са като за Sparky и Skill и трябва човек с това да си вади хляба че да си заслужава такава инвестиция !
че станаха страшни боклуци.Работил съм това професионално и им знам и кътните зъбки на повечето флексове!
аз съм изпитал подобен случай.За това се насочих към Fein уж били индустриални машини това значи че при мен не трябва да имам проблем цял живот за другата марка MILWAUKEE четох някакви изказвания че в Сащ където се давали машини под наем само такива били,тоест при моя темп на работа пак излиза вечно вярно повече пари но класика за цял живот затова събирам мнения за тях ако някой е работил с една от двете марки да споделя.
само пари и мерак да има
П.п. не знам защо ,но намразих Метабо - от тях си купих един пистолет за горещ въздух - скъп модел и един голям къртач за бетон - на промоция за 1500 лева преди четири години , е ако щете ми вярвайте - и двата инструмента здадоха багажа - най бях бесен за къртача - на 10-ия ден аут
и след това на два пъти за гаранционен ремонт. И от тогаз съм казал -метабо ли - никога !! Виж не знам защо колегите нямат добри отзиви за Бош - синя серия , аз пък съм мн . доволен и имам два перфоратора от тях и не са казали "гък"- единия е правен в Германия , за другия ...не е пред мен ,но ми остана в акъла -Лихтенщайн ..или Швейцария
. Отделно са така дървено направени, че работата с тях е мъчение.

- тва е баси анти инструмента.Супер небалансиран и копчето заминава на 1 месец и после тряа го държиш
има едно малко около стотина лева в Бриколаж