Имам и 2 по-големи Щил 036 . . лично на мен много ми допадат - като мощност, смея да твърдя, че просто нямат опир - сурови дървета с диаметър - метър и 20, 30 ,40 просто като и подадеш газ и я забучиш в дървото, си се усеща моща и, няма да заглъхне, няма да и паднат оборотите, абе просто перфектна машина, само дето е малко по-тежичка
Та едната 036 я взех заедно с 018, до сега абсолютно никакви откази, втората 036 я взех на старо, имаше малък проблем с буталото, но се оправи със ново и сега е чук.
Сега малко впечатления за Хускварна
Имамe моторна коса, от тея дето се облича едно елече и тя се захваща за елечето и косиш. Отпред и се слага диск или корда (със такива косат по магистралите), та чисто нова си я купи баща ми, да си коси около овошката - поначало добре ми се стори, изкоси си той при овошката и това и беше работата за сезона. Следващия сезон започна много странно да вие отпред при диска и да дере, като се има впредвид, че е гресирана и всичко си е направено по реда - вие и стърже - имаш чувството че ще се разпадне в ръцете ти. Тоя сезон сигорно вече ще се разпадне, незнам ще видим ..

Доста бързо се скапа ..
Имам и наблюдения върху една резачка Хускварна, модела не го знам, от тея по новичките - правехме на вилата една плоча, та с тая резачка да режем бичметата, значи голяма мъка голям зор, уж чисто нова, студена ако е, тогава па ептем неможе да работи, то и даваш газ, тя глъхне, аре като позагрее по добре, режем бичмета който са 8 на 10, веригата наточена, тя горката няма душа. . абе пълна скръб са за мен...
Edit малко бях объркал единя модел