Колеги, ползвана техника и в Зора продават, не само в ТМ. А по малките градове редовно нямат количество от повечето модели, и си е практика да ти набутват мостри. Но, докато има балами ще има и тарикати. Гледане му е майката.
В случая се описва за дефект проявил се на втория час. Не съм запознат, но нямаше ли нещо от сорта - ако стоката не ти хареса, в 7 дневен срок може да я върнеш и да ти върнат парите. Връщал съм стоки и са ми давали веднага парите от Лидл(апарат за кръвно след повече от два месеца доколкото си спомням) от Кауфланд също. От Техномаркет бях взел веднъж един цифров декодер. Веднага го усетих, че не е наред, разминаваше се звука с картината след около 20 сек. работа. Отидох да го връщам, като казах причината и исках да го сменят с друг модел. Смениха го без проблем, като си доплатих за другия, който беше малко по-скъп. Но иначе такива трябва да се гонят до дупка, но не всеки издържа на нервите....
Има трик - трябва да го купиш от Интернет за да можеш да го върнеш. Но при интернет покупка шансът да ти пробутат мостра/върната стока е още по-голям. Трябва по телефона да ги предупредиш, че ако не е чисто нов телевизора със сигурност ще мине процедурата по връщане.
Основният проблем в случая е, че за пореден път служители на Техномаркет лъжат и мамят потребителите, лъжесвидетелстват, подправят документи и т.н.
Всеки техно магазин може да продаде дефектна стока - това е съвсем нормално, но защо в последствие, вместо да се признае очевадната грешка се стига до такива измами и скандали? Лъжата и измамата явно са фирмена култура в Техномаркет, затова не пазарувам нищо от там
Предполагам разните им премии зависят от броя върнати стоки. Затова продавачите се вживяват и упорстват. Иначе наглед би трябвало да не им пука какво се връща. Интересното е що за идиотска фирма е ТМ, щом вижда купища проблеми с телевизори Филипс и продължава да ги продава. Или са платили количество на камара и няма къде да бягат освен да ги пробутат на населението. Което пак е тъпо, защото биха могли да върнат стоката на производителя като скапана.
или просто са знаели, че са скапани, но са били супер изгодни за тях. Сигурно много малка част от потребителите правят разлика м/у SMART и LCD телевизор. Просто няма никаква логика за такова упорство от тяхна страна.
Политиката на този род вериги е еднаква. Така че в коя верига ще ви се случи е въпрос на късмет. И на мен не ми харесва,че излагат голяма част от стоките, като мостри и после при желание за покупка се взима и се слага в оригиналната опаковка и се продава на клиента за нова. Голяма част от хората не си знаят правата и не четат, а после дори и с право да си търсят правата, правейки го по грешен път се излагат и крайния резултат не е в тяхна полза...
Нали сме форум за взаимопомощ? Вместо да генерализираш и да пишеш назидателно, от което няма грам никаква полза за никого, кажи кой е грешния и кой е верния път, за да има някаква файда от мнението ти за някой, който попадне в такава ситуация.