- Ти нали не си мислиш да ни дадеш мострата?
И той смутолеви едно "не" и спря да почиства

Не знаех, че е на цецко тази верига вече, ще спра да ги ползвам определено
Щом я познаваш, предай й много поздрави от "истерикът" (както тя сама ме определи, докато говореше по телефона) и неговите родители! Кажи й също така да следи интернет и социалните мрежи - до момента за по-малко от 48 часа темата са я видяли над 3500 човека и над 50 човека са я споделили във Facebook. Именно тя и нейното високомерие и безпочвено самочувствие са причината веригата, в която работи да загуби стотици и хиляди лоялни клиенти! Дано и някой ръководител види темата де. Тя бързо се мултиплицира и в други форуми
Техномаркет: Владмир Цанев с интерес прочетох историята ти,не се учудвам на нищо,но понятията "мостра,, и "втора ръка,, са две коренно различни определения.ние служителите в ТМ си имаме изисквания и планове кой телевизор къде да стои,как да стои.....ние,просто го правим,когато един модел малко или много остарее,той се прибира в кашона със всичките му аксесоари,а на негово място идва новия модел.Явно за да сте доволни вие клиентите трябва да запечатаме всичко,да няма мостри за да не взимате ,,Втора ръка" плащате и тогава вадим стоката,да ама и тогава ще сте недоволни....ще кажете изкарайте го...искаме да го пробваме ....нали,първо да го видим...тогава да платим....хората угодия нямат!
idiotchooo написа:За съжаление не е рано.
Аз бях управител в магазин за техника, доста по-малък от ТМ и Технополис, обслужвах клиентите перфектно, в Техномаркет ги лъжеха, прецакваха, но хората пак си ходеха там....за съжаление!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта