Здравейте,от днес съм във форума и си търся запазен vw beetle ,до 4000 лева.Да се надявам,че няма да предизвикам гневни реакции,от заклетите съфорумци,за включването ми.От доста време,наблюдавам с интерес количките и мечтая и аз да съм един от Вас.
Очаквам предложения!
търся си костенурка
-
- Автомобил: vw 1303
- Двигател: 1973
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: търся си костенурка
Добре дошъл!
Защо гневни реакции?
На ретро пазара се появи един човек, който искал да продава 1300. Според мен ще е за правене. Казах му да пусне обява тук.
Ако има нужда от помощ, казвай.
Защо гневни реакции?
На ретро пазара се появи един човек, който искал да продава 1300. Според мен ще е за правене. Казах му да пусне обява тук.
Ако има нужда от помощ, казвай.
-
Благодаря за своевременната реакция.Имам поглед върху други форуми ,в който всеки нов е линчуван с обидни епитети,от рода -чети повече или какви са тези простотии и т.н.Затова в началото заех защитна реакция.Жена ми,изгаря в гаража да се появи мечтаната количка.Преди много години имах фиат 126р,който е по малък от VW и в предвид на въст/тегло,които при мен са 189-120кг,беше доста интересно за другите ,как влизам и излизам от нея.Даже съм имал случай,в които ме спират полицаи на пътя и ме питат като сляза от нея да представя документите,как е усещането в черупката.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре дошъл и от мен .
Бюджета ти не е лош и мисля, че ще имаш избор, но ти трябва да получиш най-доброто за тези пари. Не знам от къде си, но за да се случи е добре да се свържеш с някой от нас и срещу плащане на транспортните разходи или хонорар да го наемеш и огледа колата преди да я купиш, за да не се окаже, после, че ще ти трябва друга за да направиш предишната... Хубаво ще е да проучиш основните модели 1200, 1300, 1303, както и основните стилове при направата и да прецениш с по-голяма точност, какво ти трябва...
Основно с няколко думи: търсиш здраво купе, без следи от удари - двигател, окачване, шаси, не са важни, части за тези групи има всякакви и се купуват, така или иначе...
Бюджета ти не е лош и мисля, че ще имаш избор, но ти трябва да получиш най-доброто за тези пари. Не знам от къде си, но за да се случи е добре да се свържеш с някой от нас и срещу плащане на транспортните разходи или хонорар да го наемеш и огледа колата преди да я купиш, за да не се окаже, после, че ще ти трябва друга за да направиш предишната... Хубаво ще е да проучиш основните модели 1200, 1300, 1303, както и основните стилове при направата и да прецениш с по-голяма точност, какво ти трябва...
Основно с няколко думи: търсиш здраво купе, без следи от удари - двигател, окачване, шаси, не са важни, части за тези групи има всякакви и се купуват, така или иначе...
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
основното е купето, колкото е възможно по-малко удряно
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всъщност, май най-важното е колата да ти е, както се казва "на сърце", останалото е много по-лесно, когато правилото е в сила...
-
Здравейте,може да получавам и предложения над сумата от 4000 лева.Бих дал повече за някой автоматик,особено ако е 1302 или 1303.Толкова ли няма хубави за продан?
- staraplanina
- Автомобил:
- Двигател:
намирай здраво купе и да я правим електрическа
http://www.ecars.bg/elektromobili/item/3427-elektricheski-volkswagen-kostenurka-konversia
http://www.ecars.bg/elektromobili/item/3427-elektricheski-volkswagen-kostenurka-konversia
staraplanina написа:намирай здраво купе и да я правим електрическа
Звукът на боксера е незаменим!
Поне за мен.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ztdmp написа:Звукът на боксера е незаменим!
Ко речи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
BuGmaN написа:ztdmp написа:Звукът на боксера е незаменим!
Ко речи?
+1
- Volksrod
- Автомобил:
- Двигател:
Дай още 5 и ти давам един спидстар
- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз за още 4 мога да размисля за 1300 1970год. с идеален двигател 1500 на нея
Е сега ако ме ядоса достатъчно тая костенурка при монтажа и синхрона на карбовете ....... Ще взема да ти я продам.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Монтажът и синхронизирането е детска игра, предизвикателствата предстоят после - докато докараш предварение и смеси...
Върни се в “Air Cooled & Boxer”