най-доброто съвпадение, което намерих до момента е на Голф 5, тъмен, стоков с калобрани

morfei1 написа:Англичанинът ги е направил с 4-ри ръце черен спрей, аз мисля да пробвам с по-малко. 1-на едва ли ще е достатъчна, мисля че с по малко от 2 няма да се размина.
Идеята е мигача да се забелязва, ако има проблеми с видимостта, най-вероятно няма да ги ползвам, а само ще ги монтирам за да видя дали ще ми харесат как стоят и ще се насоча към оригинални.
Спомням си за момчето от Ст. Загора, но му забравих ника и не мога да открия темата, щот исках да разгледам отново. Беше сива четворка, TDI мисля, 99 година
VALENTINO87 написа:morfei1 написа:Спомням си за момчето от Ст. Загора, но му забравих ника и не мога да открия темата, щот исках да разгледам отново. Беше сива четворка, TDI мисля, 99 година
ника на момчето е ДАНЧО
Aprilia написа:Пък и 120 евро за нови не е па чак болка за умиране
morfei1 написа:Aprilia написа:Пък и 120 евро за нови не е па чак болка за умиране
ти ли намери да се изкажеш дет цепиш стинката. Поне два - трикомплекта имаш и от тези нали
Иванушка, мисля че те пратих на м@йн@т@ ти, не виждам що се напъваш да ми сереш?
Данчо, снимки имаш ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 124 госта