В началото, стоковата й визия ми беше напълно достатъчна, но с течение на времето и с промяната на кръга от хора около мен, си промених мнението. Снега се стопи и се почна.

Mежду другото го оборудвах и с ксенонови светлини и фолио на задните стъкла. Не след дълго ми дойде идеята за розови спирачни апарати. Tогава реших да я кръстя с името Dona Perfecta, което си има своя дълга предистория, която ще ви я спестя.

Спойлерът на задното стъкло беше следващата ми промяна по външния вид на колата, a след това смених оригиналната предна броня с R-кова.

Сбогувайки се с досегашната возия на колата, я качих на спортни пружини FK 60/40.

С цел да наблегна на женска и оригинална визия, с доста ровене по сайтовете, намерих това което търсех - подходяща картинка за лепенка на предния капак.

Докато Голфа беше в сервиза за отстраняване на няколко забележки по боята, успях да си поръчам диодни стопове. И ето резултата след поставянето им:

... тези дяволски рога така и не се задържаха дълго време на задния капак, много ми биеха на цигания.