Като цяло по голфа нищо не съм направил, до тук, сега зимата при мен е сезона в който има работа и хобито е на заден план.
Последна снимка цял:

В момента е със свален пакет и още някои дребни работи, малко по-малко го подготвям за боя , ако всичко е по план края на пролетта трябва да е боядисан.
Малко снимки на разни части които съм подготвил за него:
BBS RZ 15" джанти в отлично състояние

VDO уреди - имам два варианта.

От ауди 90, но се чудя къде точно да ги монтирам, като вариант ми е на мястото на пеплника, но не искам да режа барчето което е за ел.стъкла.
Отделно имам и уреди VDO незнайно от каква кола монтирани в рамка от сеат ибиза 6к1, които със малко преправяне могат да паснат в барчето, но за там бях предвидил Fischer касетник.

Имам също и CD-BOX Fischer, но той засега няма място в тази кола, поради това че е невъзможно да открия GAMMA CD.

В тази връзка имам капаци за говорители от AKTIV система, но ми липсват говорителите. Имам цялата инсталация с липсата на някои букси и говорители.

Топка за ск.лост в перфектно състояние

Отделно съм подготвил ел.огледала с цялата инсталация, перфектни задни панели държащи голямата кора, мокети за бомбетата в багажника, че тези гумените не ми харесват, перфектен мокет за багажника без дупки, кора за вратата на багжника без забележки, кожено табло без забележка, и още някои работи.
За сега най трудно ми е да открия перфектна кора за багажник и предна дясна вежда без забележки.