Нашите купиха пасата през далечната 2004 година. Те искаха кола по-нова от жигулата , спираха се на ауди 80, било тясно за бащиката, мицубиши carisma нещо не изнасяло на майка ми, докато не предложиха пасата, и двамата го харесаха и бам честито имаме си Passat B3-ка седан 90 коня.За съжаление почти всичко, ще е стоково, но ще се старая да е поддържан и да изглеждащ добре.Чрез темата аз ще ви покажа колата от страна на външен и вътрешен вид. Интериор, двигател и купе. Така първо нека започна с външния вид на колата.

Малко е мръсен, за което се извинявам :D
Това е общо взето колата отвън. А сега нека ви покажа 22 годишния интериор.

Днес той навърши 192 хиляди километра, но забравих да снимам закръгленото число.

1.8 литров - Чист Бензин

Единственото освежаване в колата са джантите. Отделих си 10 лева купих и спрей за 5,50 грунд и четка. Изшкурих ги, грундирах, боядисах и ето разликата

Сега малко проблеми които се надявам скоро да ги оправя.

Както виждате в горен десен ъгъл на радиото има остатък от лепило. Там сложих 1 парче желязо да закрепя положението да не изпадне радиото
От долу в ляво пак така, но обаче със стотинка
И двата болта най-накрая това няма оправяне освен ново табло.
Нещо ми клопа отпред.

Тези 2 ръжди ми казаха, че с Coca Cola Можели да се оправят като ги накисна? Дали е така ?

Извинявам се, ако нещо не е както трябва в темата. :)
Най-накрая от вече година чакам..

Отдавна си го мислех това да мина отзад с дискове и успях

Колата седеше пред блока, пред нашия гараж.. Някой комшия ...
Търсех тема с обяснение как се разглобява ама нещо не намерих, защото и на моя пасат по същия начин е лепено и въпреки че аз почти не го забелязвам от шофьорското място, от пасажерското мноого се набива на очи колко отвратително е цапано с лепило 

)