Не от малко време съм тук (във ваг групата) и за това се допитвам до Вас: Имам Толедо 2 AGN двг с ГИ и съм много доволен.
Обаче семейството се увеличава (с Божията воля) и си търся по-голям автомобил. Толедото не си го давам за нищо, но все пак е седан...
Та по въпроса ми: искам по-голяма кола и изискванията са ми толкова простички...:
1.Да имам по-голям багажник
2.Като си наглася седалката (шофьорската) все пак някой да си провре краката и да седне зад мен
3.Поддръжката да не 2 пъти повече от на Толедото
4. Кой е най-безпроблемния мотор на VW 2.0 115-116к.с. APK,AQY,ATU,AZG,AZH,AZJ,AEG,AZG,BEH,BEH
5. Кой е най-безпроблемния мотор на VW 1,6 102к.с. BGU,BSE,BSF
6. Фен съм на ВАГ-а, но приемам съвети и извън "комуната"
п.с. МОЛЯ ДА НЕ СТАВАТ РАЗПРИ М/У КОЛЕГИ! ЗАДАЛ СЪМ СИ КРИТЕРИИТЕ МНОГО ЯСНО. ДИЗЕЛ-НЕ ЖЕЛАЯ!
forski написа:п.п. Колега ти в крайна сметка каква кола търсиш, такава с която да ходиш на работа, или такава заради която да ходиш на работа? Или предпочиташ вместо да си харчиш парите за семейството, да ги даваш за турбини, маховици, носачи, данъци и тем подобни глупости?
Като си отговориш на този въпрос, вече ще знаеш каква кола да си купиш!
Успех в избора
Тук колега уцели в ДЕСЕТКАТА!
Dagestan написа:Щом бюджета е 5-6х лв., по-добре да си кара сегашното Толедо и да къта лев след няколко години за нещо наистина по-ново и по-хубаво. При комби и ван, като големина на багажника няма да е повече от Толедото, единствено височината на товарното пространство ще е по-голяма. И без това в Толедо без проблем влиза сгъната детска количка.
Dagestan е АБСОЛЮТНО прав
Това ще го добавя в основната си тема с цел превъртането на няколко страници на "следващите търсещи".
Установих до тук, (по моите критерии), че Passat 5-5,5 Variant e "моя избор".
AZM при Пасата "добър" ли е? Харчи ли масло и т.н...
ГАДНИЧКО ми е, че при Пасата ще трябва на ново да хвърля пари за нови микроключета, течащи врати в купето и т.н., но ако това ще е следващия сериозен ВАГ в компанията ми... дано да си заслужи класата "Пасат".