BURKAN написа:Идваме два индивида. Много ми хареса маршрута! Не разбрах, колко нощи ще се преспива? 2 или 3?
Две нощи

BURKAN написа:Идваме два индивида. Много ми хареса маршрута! Не разбрах, колко нощи ще се преспива? 2 или 3?

ghefa написа:Грешката е моя за което се извинявам и ще почерпя за което
А за сбирката Валката ти обясни 
Жана написа:Костенурки приемате ли???![]()
![]()
По горе е описан маршрута,и пак да подчертая-диво къмпингуване,топли дрехи,палатка ако не сте със бус и спални чували.Най важното е да си носите хубаво настроение. 
Sasho_T3+Corrado написа:Аз нямам против, не знам другите какво ще кажат. Проблема е че не знам и къде ще се ходи и дали ще може с кола да се отиде...

MESER написа:Здравейте аз съм нов във форума и бих искал да се присъединя към разходката и не само ( двама възрастни, деца 1+1).
Организацията по такива сбирки как се осъществява, Чакане примерно в Асеновград на определено място и тръгване в предварително определен час?
Тръгването е от Асеновград,събираме се до сервиза на Ицо.Давам ти мой тел. 0887 01 51 05 и 0898 54 98 53 Иво Ако искаш може да се срещнем на магистралата до Стара Загора и ще отидем заедно до там.Часът на пристигане във Асеновград е около 9.30ч-10.00чВърни се в “Срещи, пътешествия, снимки”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта