Колеги , имам Голф 3 1,9 GTD 93 година , но нямам стабилизираща щанга на предницата. Нормално ли е това? Евентуално може ли да се монтира такава?
Благодаря предварително.
Стабилизираща щанга
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:08, променено общо 1 път.
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така колега и на голф 2 е същата работа,окачването им е почти еднакво.За да кача моята щанга ми се наложи да охлабя магарето на което лежи двигателя,а него го дигах с крик.Манипулацията беше извършена на канал,иначе в нормални гаражни условия е невъзможно.vasstop написа:Абе на Г2 не знам, но на Г3 не е чак толкова елементарно. Трябва да се работи внимателно, ако има канал или подемник ще бъде много добре и предния мост се развива леко за да влезе щангата с втулките над него. Иначе самите биалетки на носачите се закачат елементарно (благодаря ники127)

- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
dxd написа:Извинявам се за спама ама 1.8 Абс мотор-93г. има ли стаб.щанга![]()
Ми легни отпред и погледни де, да не мислиш, че кристалната топка тук ще ни каже дали на твоя голф я има?
По принцип трябва да има, ако няма не е фатално да караш без нея, но по-внимателно в завоите. Можеш и да си сложиш ако няма, ако те интересува ще ти кажа какво ти е необходимо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги аз карам сеат ибиза без щанга. Тоест бях без щанга - от вчера има - щанга от морга, нови тампони и биалетки и 2 часа труд без канал или подемник. Равносметката е 85 кинта за части и 15 кинта за хапване и пийване в бокса
)))) Резултата е по-твърда и по-стабилна возия... много съм доволен. Сега се търси задна щанга ама май нещо... няма

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
не се притесняваи на твоята кола щангата я има ;а за отзад няма -това не е японска кола , трудно се приспособяваMartos написа:Може ли някои да ме светне какво представлява тази стабилизираща щанга.Къде се монтира?Дали Golf 4 1.6 има такава и само отпред ли може да се слага.Има ли нещо общо със една щанга която се слага над държачите на предните амортисиори? Малко съм назад с техническата част.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами задния мост е май на поло - една цяла греда и двата амортисьора. но въпреки че е с греда има възможност за слагане. ето линкче
http://www.seatcupra.net/images/arbimages/ARB12.jpg
търсенето продължава
http://www.seatcupra.net/images/arbimages/ARB12.jpg
търсенето продължава
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”