Здравейте!
Търсих из форума, ама не намерих решение за проблема си. Купих си нова кола, е нова за мен ама е 2 ръка. Има аларма ама няма дистанционно. Някой може ли да ми помогне? Не искам да я сменям. Може ли да и се направи ново и как? Ако някой може аз съм от Варна.
Дистанционно за аларма.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LORD_OF_PAIN
- Автомобил:
- Двигател:
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също бях на твоето дередже. Имам кола с аларма, но нямам дистанционно. След ходене по доста специалисти /алармата се демонтира, изследва, направа на дистанционно, обучение на дистанционното и т.н/ стигнах до извода, че е по евтино да си монтирам нова. Алармата в колата беше някаква италианска GT или нещо подобно. Писах даже на собственика в Италия, но никакъв отзвук. Още повече, че беше аларма на 10 години.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
POLO_SPORT написа:Вкарваш алармата в сервизен режим и натискаш кое да е от бутоните на дистанционното. потърсете в руския гугъл инфо за алармите си- казаците имат много хубави сайтове с подробно инфо за автоаларми.
А силикона влиза в сервизен режим с 5 натискания на този малкия суич.
обясни по ясно - кой суич се натиска 5пъти - много съм зле с алармите - обясни ми като на невежа

Lawyer написа:Нови дистанционни се правят. Питал съм един алармаджия до офиса. Цената е 25 лв., а алармата ми е с точно такова дистанционно като тези на снимките по-горе.
Много са...по принцип това струва десетина лева....повече от 15 не давай!
hristian37
Има ли едно малко бутонче което виси от алармата, закачено на нея посредством малка буксичка и тънко двужично кабелче.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: