Набарах......

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Набарах......

Мнениеот guard » Пон 21 фев 2005 19:40

си едни оригинални лети джанти за Поло 6N1.........150лв и четрите..........далавера голяма, обаче има един проблем, че са надрани доста.
За това искам да питам по-информираните от мен, може ли да се възтанови лака на джантите и да се премахне и скрие тези драсканици.........и естествено ако може да ме посъветвате къде да отида и колко ще ми струва естествено?

Мерси предварително за помощта. :wink:

Потребителски аватар
badboy_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badboy_pl » Пон 21 фев 2005 20:04

Ако не са много дълбоко надраскани мини ги с водна шкурка и после ги напръскай със спрей за джанти.Успех Beer

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Сря 23 фев 2005 11:39

Бе може да се направят
А първо те ляти ли са ? Щото лятите имат един много здрав лак от горе , но като се надраска вече нищо не става от него .
С един приятел се боядисвали ляти джанти с металик и после лак стана убийствено .Много ме накефи , но здравината на лака не е същата .
Мен ако питаш взимай джантите и не му мисли .

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Сря 23 фев 2005 13:56

Тенекето,

Доста е надран лака. :cry: , а изкам да те питам ако ги взема тези ляти джанти, ти можеш ли да ми помогнеш с нещо, да ги направим металик.........или нещо от сорта.......естествено срещу няква цена. :wink:

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Сря 23 фев 2005 14:24

Доста е надран лака. Crying or Very sad , а изкам да те питам ако ги взема тези ляти джанти, ти можеш ли да ми помогнеш с нещо, да ги направим металик.........или нещо от сорта.......естествено срещу няква цена. Wink

Можеш да разчиташ :D ще ги направим красиви . А за лака че им е надран не се притеснявай и без това е хубаво щом е вече наранен да се свали преди да се боядисва за да не почне да се бели заедно с новата боя .
Взимай ги и не се помайвай повече пък като му дойде реда да ги правиш само се обади :lol:

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Сря 23 фев 2005 17:20

отиваш на песакоструйка да свали абсолютно всичко......... мисля че с това ще паднат и драскотините.........после ги даваш на прахово + допълнително лакиране..........1 приятел са му ги направили жестоки са...цената е около 20 лв. на джанта само за праховото

Потребителски аватар
Maldini
Автомобил:
Двигател:

По темата

Мнениеот Maldini » Съб 26 авг 2006 22:52

asentm написа:отиваш на песакоструйка да свали абсолютно всичко......... мисля че с това ще паднат и драскотините.........после ги даваш на прахово + допълнително лакиране..........1 приятел са му ги направили жестоки са...цената е около 20 лв. на джанта само за праховото

Къде?
Намерих в една още по-стара тема някакъв адрес, но дали е актуален
един господ знае :?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”