Теодор написа:Не е само на твоята такаКато се качиш сутрин в студа в колата от парата от дишането ти се запотява стъклото и ако е много студено веднага замръзва. Но би трябвало след 2-3мин работа на колата парното да издухва стъклото и да го изчиства, поне при мен така става.
megalodon написа:Да отвътре замръзва. Никъде в купето не е мокро, или поне аз не виждам такова място. Съмнява ме да няма вода зад таблото някъде и тя да си се стича всеки път от предния прозорец надолу и после пак да се изпрява, да замръзва и така...
Gorgotov написа:Здравейте колеги. И аз карам Пасат Б3 и имам същия проблем със запотяване на стъклата. Но при мен и още нещо, от няколко дни вентилацията ми не работи на нито една степен. Преди обяд не мога да изкарам колата защото предното стъкло е цялото замръзнало и т.н. Та въпроса ми е от какво може такак изведнъж да се повреди и то всички степени. Прегледах бушоните и врътката, но проблема не е в тях. Другото което е че когато карам малко по-бързо се усеща някаква струя топъл въздух но много слабо, а когато намаля спира. Моля ако някой може да помогне да казва че олата направо не може да се кара така.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта