Мерси на отговорилите колеги...

sony_87 написа:Значи като си купих колата и светеше цялата,явно е минала на полиране...та искам да си я полирам....
sony_87 написа:едит: Така след като изчетох...имам флекс...каква приставка трябва да му купя за да мога да го ползвам за полиране ?
dmitko написа:sony_87 написа:едит: Така след като изчетох...имам флекс...каква приставка трябва да му купя за да мога да го ползвам за полиране ?
Що с флекс бе колега /доста високооборотен е/ не се ли прави с виброшлайф, иначе и аз се питам каква приставка да му сложа за пастиране - нещо като дунапрен ли, много ме е страх да не смъкна лака
А колегата Nii - сигурен съм, че така както ти би си пастирал своята кола никой друг не може да го направи, едно е да го правиш просто за пари, съвсем друго е когато го правиш за себе си и със желание
Red_Jetta написа:пастирамл съм ръчно и съм доволен. напълно задоволително за мойта "тинейджърка"
една кутийка паста е към 10-12-15 лв. стига за три пъти!
торбичка памучни парцали (тениски, бархет...)
един - двама приятели за компания и малко помощ (+ нещо за почерпка)
мажеш с пастата един детайл - врата, калник, капак след минута, две започваш търкането. редовно обръщаш или сменяш парцалчето и така докато ти хареса. мажеш следващия детайл и ...
успех!
.................
колкото повече засъхне ваксата толкова по-трудно се излъсква, но и става по трайно покритието.
nii написа:в люлин, ако излезеш от тунела идвайки от центъра, на светофара на ОМВ завиваш наляво, след това улицата прави лека чупка надясно и веднага след нея си пак наляво (тръгваш по нещо като "околовръстно" на люлин - бул. Добринова скала).
караш +/- 300 метра и отдясно ще видиш едно комплексче с някакви бараки + една розова циментова "сграда" това е автомивката.
Собствениците - баща и син Зидарови, много съвестни типове. За по-сигурно казваш че те праща Найка, макар че така или иначе ще се постараят.
Преди около година на моя позната и взеха 30 кинта, не знам дали са актуализирали цените но предполагам че не са.
за колко време пада - ми не знам, мажат първо с една паста, после с друга, трета, някви бози специални... ползват нещо като флекс но с много ниски обороти, иначе се прецаквали пастата и лака
Red_Jetta написа:по-горе пропуснах а е важно: колата трябва да е добре измита и подсушена!
sony_87 написа: ...от къде си си купил пастата и каква марка е ? (адрес,тел?)
навсякъде, където има авто-аксесоари и козметика.
най-доволен бях от една паста "гран при". кутийката е като кутийка от маргарин а отстрани и на капака има един развят кариран флаг (финалния флаг при ралитата и Ф1)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта