Антирадар Cobra ESD 7000
Антирадар Cobra ESD 7000
Niakoi znae li neshto za tozi antiradar - Cobra ESD 7000.
Prodavat go v Metro za 80-90lv.
Dali stava za neshto ili e mente?
Prodavat go v Metro za 80-90lv.
Dali stava za neshto ili e mente?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
niksisoft написа:И аз съм с руски. Само че Saver-ите са радар-детектори, а не антирадари.
ОФФ: Нормално ли е нещо забранено с закон като антирадарите да се продава в такъв голям и известен магазин като МЕТРО.
никси защо мислиш че е антирадар, сигурно си е детектор...надали ще продават в метро забранени панджаклъми
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:niksisoft написа:И аз съм с руски. Само че Saver-ите са радар-детектори, а не антирадари.
ОФФ: Нормално ли е нещо забранено с закон като антирадарите да се продава в такъв голям и известен магазин като МЕТРО.
никси защо мислиш че е антирадар, сигурно си е детектор...надали ще продават в метро забранени панджаклъми
Ами щото педалите дето правят каталога на Метро са написали с големи букви: Cobra Антирадар ESD 7000
Сега е пред мене каталога и го гледам и се чудя пише антирадар, а после в описанието излиза че е само детектор. И на мене ми се стори че е евтиничко за АНТИРАДАР.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
ТРАКТОРИСТА GL написа:Мисля накой да ни открехне каква е всъщност разликата между радар-детектора и АНТИрадара?
Да допълня и още един въпрос към колегата - кое е разрешено в България, щото знам, че в много европейски страни антирадарите са забранени?!....И всъщност антирадара, наистина ли блокира сигнала на радара или просто така пише?! Някой дали има опит с тая джаджа и дали си заслужава повечето пари?!
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
emo-gar написа:Някой да знае параметрите на microradar TOPAZ?Имам го от известно време ,един път сработи когато трябва, но имам чувството, че пищи за щяло и нещяло.Абе-лъжливо овчарче...Добре, че спазвам ограниченията(80%)
ами така е обаче извънградско става да имащ такова усройство,дори понякога помага

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”