ГОЛФ Автоматик - има ли това почва у нас?
ГОЛФ Автоматик - има ли това почва у нас?
Здравейте колеги! Търся инфо от хора карали и експлоатирали това чудо - Голф 2 автоматик. Добър ли е автомата, лесно ли се поддържа, капризен ли е и т.н. Смятам да купувам това чудо на жената-слънце а никога не съм се сблъсквал с автоматик и всякаква инфо ще ми е от полза! Предварително благодаря!!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ГОЛФ Автоматик - има ли това почва у нас?
chobi написа:... Търся инфо от хора карали и експлоатирали това чудо - Голф 2 автоматик.
Здравей, колега ! Питай valyo_v ...той има Голф 2 автоматик

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
За Г2 Автомат поддръжката е същата като при другите голфове с 2 разлики:
1. забравяш за проблемите със съединител и тем подобни около него.
2. Масло за кутията на 60000 по 3 литра масло за нея и филтър ако е хартиен или без ако е матален.Влиза и една гарнитура,но е много маловажна като цена и не си струваше да я пиша тук.
В зависимост от горивото дето ще ползваш на колата има една не съвместима комбинация : Гас+Карбуратор+Автомат.Точно това не ти го препоръчвам.
На трафиканта колата изглежда добре,но цената нещо е много висока.
1. забравяш за проблемите със съединител и тем подобни около него.
2. Масло за кутията на 60000 по 3 литра масло за нея и филтър ако е хартиен или без ако е матален.Влиза и една гарнитура,но е много маловажна като цена и не си струваше да я пиша тук.
В зависимост от горивото дето ще ползваш на колата има една не съвместима комбинация : Гас+Карбуратор+Автомат.Точно това не ти го препоръчвам.
На трафиканта колата изглежда добре,но цената нещо е много висока.
Щом е за жената - купувай колата!
От две седмици карам същата - за градско е просто прелест!
Има само един недостатък - поне при мен харчи доста /бензин/.
Аз също бях скептично настроена, не съм карала до сега автоматик, но съм доволна/за сега/. И макар опитът ми с автоматика да е малък, мога да кажа, че това е чудесна кола за жена.
От две седмици карам същата - за градско е просто прелест!
Има само един недостатък - поне при мен харчи доста /бензин/.
Аз също бях скептично настроена, не съм карала до сега автоматик, но съм доволна/за сега/. И макар опитът ми с автоматика да е малък, мога да кажа, че това е чудесна кола за жена.
- varbanoff
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам 2-ка автоматик и досега не съм имал никви проблеми.Скъса ми се някво жило на скоростите и срещу 60лв ми го въстановиха,иначе ново с поръчка е малко под 200лв ,това са ми били проблемите по автомата нищо друго.А за разхода градско ако не се ръчка ми дава под9/100. Извън градско сам много доволен,ходих до морето и ми свали на 6,7
- komisar
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да ви попитам отново за комбинацията- Голф 2 автоматик- 1.6 бензин- карбуратор- газова уредба. Минали са няколко години след последното мнение... Един колега посъветва да се пазим точно от тази комбинация на ск.кутия и горива...
Иначе колата е с много добър външен вид и перфектен салон. С четири врати е. Чух, че стартера звучи "много металически"- (чатка здраво). Търся евтин автоматик за жена ми, по възможност да е VW или Audi. Та, този Голф ми го предлагат за 1200лв. Утре ще ходя да го гледам.
След 1988г. е- цял преден прозорец, широката броня...
Иначе колата е с много добър външен вид и перфектен салон. С четири врати е. Чух, че стартера звучи "много металически"- (чатка здраво). Търся евтин автоматик за жена ми, по възможност да е VW или Audi. Та, този Голф ми го предлагат за 1200лв. Утре ще ходя да го гледам.
След 1988г. е- цял преден прозорец, широката броня...
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Ами аз сега карам Джетта 1.6 карбуратор автомат + газ и за 4000км вече съм доста доволен
Градско разход 12-14, извън града на 7,5-8 до 20/100
Покарай го преди да го купиш, скоростите не трябва да лашкат като се сменят/аз моите не ги и усещам/ и на място като е запалена колата вдигни щеката на маслото на кутията, маслото трябва да розовее.

- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Комбинацията Г2+автоматик е супер аз бих го карал с кеф 2крака 2педала
никво затруднение.
имам познат с такова в София го кара и е доста доволен има го от години и само масло и консумативи сменя и не иска да го продава.Кола Чудо.

имам познат с такова в София го кара и е доста доволен има го от години и само масло и консумативи сменя и не иска да го продава.Кола Чудо.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”