не барай с времето ще падне сам особено зимата като замръзва и се стопля неколкократно ще си се напука и ще падне, сега с разните му разтворители най-много да си свалиш боята.
чакала написа:Благодаря на всички. Няма да го барам, надявам се след 20 автомивки да падне :cry:
Уф ....ще падне ама с лака.....няма спасение...той се разтваря само от ацетон...но това е разтворител и на лака....Имам опит....каноконлитът буквално се споява с лака на колата...
Абе нормални ли сте няма да се махне.Колега ти как си миеш рацете от каноколит? Аз с топла вода -върши чудеса.Един ден в топло време вземи малко топла вода и парцалче и леко го напоявай/ще ти отнеме сигурно половин час/и после леко го търкай с парцалчето докато падне.Иначе има опасност от автомивката от силата на пароструйката да изхвърчи с парчензе боя
Дано не си си мил скоро колата (не е майтап!) ако е имало прах и финни мазнотии от дъждове и т.н. майката природа ще свърши останалото - температурно разширение му се вика - джилезния калник диша повече отколкото полимера. Ако си късметлия ще падне само. но сега не го ръчкай!
Невъзможният начин е да го истъркаш с финна шкурка до махане на лака на боята и после дапръснеш само лак.А възможния е да го махнеш заедно с боята и после да ти направят малко количество боя и даси я пръснеш.
С лакочистител ефекта ще е същия като с някакъв разредител... Честно казано аз не се сещам как можеш да го изчистиш без да засегнеш нищо друго ... А ако просто го оставош с времето да се махне