значи знам, че обикновените метални джанти може да се изрежат и да се обърнат, но незнам за какво точно става дума, как изглежда и колко струва,..... ако може някой да качи снимка да видя за какво става дума и малко подробно инфо.....
п.с.
извинявам се ако темата не е за тук....
къде обръщат джанти и ако може снимка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
boywalking написа:някой снимка ако може да ми намери и да каже за какво става дума ?
трябват още 4 джанти,от 2 се прави една,после ще ти трябват по-широки гуми щото джантата вече ще е 7-8 инча.
тръгваш към битака(в малашевци) и си караш само по тоя път,подминаваш гробищата(от дясно ще ти се паднат) и караш още около 1км.от лявата страна има една къща с една джанта на оградата,един дедка ги прави от много години.най-добре питай за него в района,познават го и ще те ориентират точно
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
boywalking написа:boywalking написа:а какво струва като пари и може ли да ми намерите снимка да видя за какво точно става дума.
ставам нахален и ще си изям предупреждението накрая, но от дни никой не ми пише по темата, изровете ми снимка на обърнати джанти и кви пари струва....
имам и още един въпрос: понеже се правели от още 4 джанти дали стават много тежки за колата, защото принципно мойта кола има малко проблем и неможе да се слагат големи и тежки джанти
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Не знам дали си нахален,но можеш да бъдеш сигурен,че ако някой го е правил,досега да ти е помогнал!!!!Колегата gas ти е дал насока-разходи се до човека и ще ги видиш на мястоboywalking написа:boywalking написа:boywalking написа:а какво струва като пари и може ли да ми намерите снимка да видя за какво точно става дума.
ставам нахален и ще си изям предупреждението накрая, но от дни никой не ми пише по темата, изровете ми снимка на обърнати джанти и кви пари струва....
имам и още един въпрос: понеже се правели от още 4 джанти дали стават много тежки за колата, защото принципно мойта кола има малко проблем и неможе да се слагат големи и тежки джанти

:)))
прави ги бай мишо на малашевско шосе.
не е задължително да са от 2 - 1
мойте са 1 от 1 зависи какво искаш да излезе като краен резултат
не е задължително да са от 2 - 1
мойте са 1 от 1 зависи какво искаш да излезе като краен резултат
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)))
20 тина кинта на парче зима майстора.