Днес ми се случи нещо много притеснително.Паркирах на наклон и съм оставил голфа(3-ка 1.8 абс) и тъкмо слизам и усетих как колата се движи -на пресекулки от по 20 см тръгва след секунди пак 20 см .т.н.Сложих на задна и пак същото.Не се изключи от скорост,но се движеше без ръчната.Единственият проблем с колата дотук беше,че първа влиза трудно.Казаха ми ,че било нормално за голф ,ама не ми се вярва.Хасково е град с наклони и не искам да се подпирам на хорските коли,а и голяма беля може да стане.
Какъв можеда е проблема и колко ще струва горе-долу?

потегли след като паркирах..
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
И съединителя и съединителя, това изобщо не е нормално, еле пък и на задна!!! Още на курса на времето обясняваха, че на задна колата има най-голяма мощност, следователно най-голямо усилие се изисква за да превърти двигателя и съветваха това което и ти явно знаеш да се оставя на задна на големи наклони.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
лелееееее
проблема ти е следния:
Мотора пропуска компресия!!!!
Едно време в листовките за шофьорска книжка имаше въпрос: На коя предавка се паркира автомобил и вдига ли се ръчната спирачка..... (по спомен)
Ако искаш това да се пооправи (но не поправи) свали главата на мотора и си напасни клапаните на фреза......

Мотора пропуска компресия!!!!
Едно време в листовките за шофьорска книжка имаше въпрос: На коя предавка се паркира автомобил и вдига ли се ръчната спирачка..... (по спомен)
Ако искаш това да се пооправи (но не поправи) свали главата на мотора и си напасни клапаните на фреза......
След като мотора пропуска компресия ,не трябва ли това да се отрази на вървежа на колата-а тя наистина върви страхотно.Колата я имам от половин година и сега се сещам ,че никога досега не се е налагало да я паркирам на голям наклон-поне не без ръчна.СЪДИНИТЕЛЯ си отделя горе иначе.Утре отивам на някой стръмен баир да я пробвам как се държи.Егати колата -яко върви ама не мога да я спра после.Тук си лафим с един голфаджия -вика тя и моята бяга без мен.Даже каза ,че ще ми подари тухла четворка да я застопорявам.АМА на мен не ми е смешно.
Тоа с мотора ми звучи лошо и скъпо.
Тоа с мотора ми звучи лошо и скъпо.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Цяла сутрин го бутам този голф.Поне направих кефа на едни опелджии.Резултати-наравно и на лек наклон не мърда(като бутам).Но на голям наклон си върви.Аз ще ви послушам и ще се заема с проблема,защото няма смисъл да ми давате съвети ,а аз да си пея моето.Мотора е на 151 000 ,да се надявам ,че не е много лош проблема.Аз поне се опитвам да го подържам с помоща на форума ,но не питам често ,щотото има търсачка.Но ми се струва ,че вчера проблема беше по-тежък.
Последна промяна от kiko на Чет 13 сеп 2007 19:59, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”