mod edit: vaskoto1
отиди в БАН,там 6те ти свьр6ат тая работа....свали го кило и 6-7стотинGolfa e lud написа:Здравейте колегиот много време ми е мерак да си олекотя маховика лекичко, но не знам къде да отида
.Става въпрос за GTI 2. 115hp.Ще съм ви много благодарен ако ми кажете къде могат да ми извършат тази услуга качествено,защото нямам желание някой път като го изрежа да се пръсне като граната в краката ми
Предварително благодаря
r_tuning написа:колега незнам как да ти го обясня каде е вьтре...мн е обьркано там,на ляво,на дясно,трябва да питам как се казва6е маистор4ето и 6е ти пи6а,за да го намери6 по име там:)...и няма нужда да го балансира6,на6те на GOLF-овете са мн лесни,реже се само едно борд4е и си готов:))
koлега...твоя маховик не е като на6те.....driver написа:r_tuning написа:колега незнам как да ти го обясня каде е вьтре...мн е обьркано там,на ляво,на дясно,трябва да питам как се казва6е маистор4ето и 6е ти пи6а,за да го намери6 по име там:)...и няма нужда да го балансира6,на6те на GOLF-овете са мн лесни,реже се само едно борд4е и си готов:))
Обясни по-подробно за "бордчето" и ак имаш и снимков материал ще е чудно!![]()
На моя Голф 3 ГТИ 2Е как мога да го олекотя?
r_tuning написа:koлега...твоя маховик не е като на6те.....driver написа:r_tuning написа:колега незнам как да ти го обясня каде е вьтре...мн е обьркано там,на ляво,на дясно,трябва да питам как се казва6е маистор4ето и 6е ти пи6а,за да го намери6 по име там:)...и няма нужда да го балансира6,на6те на GOLF-овете са мн лесни,реже се само едно борд4е и си готов:))
Е що да не е като вашите и той е с 020 кутияr_tuning написа:koлега...твоя маховик не е като на6те.....driver написа:r_tuning написа:колега незнам как да ти го обясня каде е вьтре...мн е обьркано там,на ляво,на дясно,трябва да питам как се казва6е маистор4ето и 6е ти пи6а,за да го намери6 по име там:)...и няма нужда да го балансира6,на6те на GOLF-овете са мн лесни,реже се само едно борд4е и си готов:))
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта