IvoG написа:Ул. Царибродска 100 , тел. 0898696522
Намира се до пазара Димитър Петков на новия път където е кино Арена. Влиза се от кръстовището на Константин Величков по посока ЦУМ. Мисля че беше на втората малка пресечка почти на самото кръстовище.
Майсторът се казва Васко и има стандартна цена 100 лева. В тях влизат труд 50лв и части каквито е необходимо за др 50. Каза ми , че имам Гаранция 1 година на частите които е сменял.
Това е цитат от една тема. Провери доволни са колегите.
После пиши да кажеш кво е станало![]()
Успех!
bulaki написа:LEADER_ написа: най накрая си намерих от една морга пълен комлект шибидах заедно с моторчето
колко парички го взе комплекта?
цената за хората от софия си е 100 лв.bulaki написа:[lilo&stich]дам имаме договорена цена за колегите извън София цената е 80 лв.
а за колегите в София каква е цената,щото и аз съм със същият проблем,само че не ми тече щот го нагласих ръчно?А за колегата haitian-можеш да си го нагласиш ръчно като отвориш капачето където е плафона и копчето за шибидаха,там има един шестограм и едно капаче което се движи на дясно/има си стрелка на къде да го завъртиш/от там вкораваш шестограма и започваш да въртиш докато нагласиш люка така че да не тече и може да не го ремонтираш за сега.А изпуснах да ти кажа че можеш да си помогнеш и ръка като мръднеш повдигачите напред и назад.
успех
haitian написа:Мерси на bulaki за съвета и на всички останали за мненията!!! Виждам че има и недоволни от посочения сервиз , но мисля да отида и то скоро. След това ще мога да ви кажа и моето мнение
Още веднъж Благодаря !
Всичко е точно както е описал колегата IvoG ! Вчера бях там и всичко вече е OKIvoG написа:Ул. Царибродска 100 , тел. 0898696522
Намира се до пазара Димитър Петков на новия път където е кино Арена. Влиза се от кръстовището на Константин Величков по посока ЦУМ. Мисля че беше на втората малка пресечка почти на самото кръстовище.
Майсторът се казва Васко и има стандартна цена 100 лева. В тях влизат труд 50лв и части каквито е необходимо за др 50. Каза ми , че имам Гаранция 1 година на частите които е сменял.
Това е цитат от една тема. Провери доволни са колегите.
После пиши да кажеш кво е станало![]()
Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: vitangt и 65 госта