Проблем с шибидах

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Проблем с шибидах

Мнениеот SiEtE818 » Вто 16 яну 2007 21:38

Здравейте, някой може ли да ми каже къде в София могат да ми оправят шибидака (от стъкло).Така го купих- тръгва на криво при отваряне.Не мислех да го оправям , но при последното миене на автомивка леко протече :? Така че ремонта става неизбежен май :D Предварително Благодаря!

Последна промяна от SiEtE818 на Сря 17 яну 2007 19:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Вто 16 яну 2007 21:48

Ул. Царибродска 100 , тел. 0898696522

Намира се до пазара Димитър Петков на новия път където е кино Арена. Влиза се от кръстовището на Константин Величков по посока ЦУМ. Мисля че беше на втората малка пресечка почти на самото кръстовище.

Майсторът се казва Васко и има стандартна цена 100 лева. В тях влизат труд 50лв и части каквито е необходимо за др 50. Каза ми , че имам Гаранция 1 година на частите които е сменял.

Това е цитат от една тема. Провери доволни са колегите.
После пиши да кажеш кво е станало :wink:
Успех!

Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Вто 16 яну 2007 22:37

Мерси МНОГО ,къде ли не питах и нищо! А аз живея точно до кино Арена - за 5 минути съм до там!!! Ще отида другата седмица и ще пиша :D Мерси още веднъж :wink:

Потребителски аватар
marrs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот marrs » Вто 16 яну 2007 22:41

Пича е точен и ги оправя много добре . Аз си правих моя при него . Ако отидеш там няма да съжаляваш .

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 17 яну 2007 9:28

дам имаме договорена цена за колегите извън София цената е 80 лв. :wink:

Потребителски аватар
Klikacha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Klikacha » Сря 17 яну 2007 14:46

IvoG написа:Ул. Царибродска 100 , тел. 0898696522

Намира се до пазара Димитър Петков на новия път където е кино Арена. Влиза се от кръстовището на Константин Величков по посока ЦУМ. Мисля че беше на втората малка пресечка почти на самото кръстовище.

Майсторът се казва Васко и има стандартна цена 100 лева. В тях влизат труд 50лв и части каквито е необходимо за др 50. Каза ми , че имам Гаранция 1 година на частите които е сменял.

Успех!

Аз не съм доволен от този сервиз. Три пъти ходих там, понеже не могат да ми залепят шибидаха като хората и продължава да тече. Четвъртият път, като отидох да го оправят за пореден път ме върнаха, защото не били работили в събота, при все че предишните 3 пъти пак бях ходил в събота.

Аз лично повече няма да ходя в този сервиз.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 17 яну 2007 15:22

добре де, ваското1 или никси немогат ли да помогнат?

Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Сря 17 яну 2007 15:34

имаш счупен водач най-вероятно.има и една пластмаса която служи за отвеждане на водата към дренажните тръбички и предпазва от протичане.виж дали я имаш и дали си е на мястото.аз имах същите проблеми.Ходих и питах насам натам и най накрая си намерих от една морга пълен комлект шибидах заедно с моторчето.смених го и сега вече като вали не ми се измиват очите :D

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Сря 17 яну 2007 16:59

[lilo&stich]дам имаме договорена цена за колегите извън София цената е 80 лв.

а за колегите в София каква е цената,щото и аз съм със същият проблем,само че не ми тече щот го нагласих ръчно?А за колегата haitian-можеш да си го нагласиш ръчно като отвориш капачето където е плафона и копчето за шибидаха,там има един шестограм и едно капаче което се движи на дясно/има си стрелка на къде да го завъртиш/от там вкораваш шестограма и започваш да въртиш докато нагласиш люка така че да не тече и може да не го ремонтираш за сега.А изпуснах да ти кажа че можеш да си помогнеш и ръка като мръднеш повдигачите напред и назад.
успех

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Сря 17 яну 2007 17:03

LEADER_ написа: най накрая си намерих от една морга пълен комлект шибидах заедно с моторчето :D

колко парички го взе комплекта?

Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Сря 17 яну 2007 18:04

bulaki написа:
LEADER_ написа: най накрая си намерих от една морга пълен комлект шибидах заедно с моторчето :D

колко парички го взе комплекта?

всичко ми излезе 120 кинта защото момчето от моргата ми е аверче.От всичкото и нагоре не знам как успя ами продаде и моя счупения за 50 кинта.Така че шибидаха ми излезе 70 кинта

Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Сря 17 яну 2007 19:24

Мерси на bulaki за съвета и на всички останали за мненията :D !!! Виждам че има и недоволни от посочения сервиз , но мисля да отида и то скоро. След това ще мога да ви кажа и моето мнение :wink: Още веднъж Благодаря !

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 18 яну 2007 9:36

bulaki написа:[lilo&stich]дам имаме договорена цена за колегите извън София цената е 80 лв.

а за колегите в София каква е цената,щото и аз съм със същият проблем,само че не ми тече щот го нагласих ръчно?А за колегата haitian-можеш да си го нагласиш ръчно като отвориш капачето където е плафона и копчето за шибидаха,там има един шестограм и едно капаче което се движи на дясно/има си стрелка на къде да го завъртиш/от там вкораваш шестограма и започваш да въртиш докато нагласиш люка така че да не тече и може да не го ремонтираш за сега.А изпуснах да ти кажа че можеш да си помогнеш и ръка като мръднеш повдигачите напред и назад.
успех
цената за хората от софия си е 100 лв.
:wink:

Последна промяна от LILO&STICH на Чет 18 яну 2007 18:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Klikacha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Klikacha » Чет 18 яну 2007 15:40

haitian написа:Мерси на bulaki за съвета и на всички останали за мненията :D !!! Виждам че има и недоволни от посочения сервиз , но мисля да отида и то скоро. След това ще мога да ви кажа и моето мнение :wink: Още веднъж Благодаря !

Моят шибедах не е заводски, а е на някаква тунинг фирма и предполагам, че затова имаше такива проблеми.

Дано на теб да ти свършат работа в този сервиз...

Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Сря 31 яну 2007 17:19

IvoG написа:Ул. Царибродска 100 , тел. 0898696522

Успех!
Всичко е точно както е описал колегата IvoG ! Вчера бях там и всичко вече е OK :) Махна ми се и тоя проблем от колата :wink: Още вднъж мерси , а всички на които предстои такъв ремонт ( не го пожелавам на никой ) знаете къде е сервиза !!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”