Като си купих Голфа, момчето ми каза че има някаква счупена щанга и затова не работи тупия шибидах. На моргите била около 50 лв. Но на няколко места ми казаха че това е та*ак работа и по-добре да не го питам, а един приятел ми каза че няма такова нещо за смяна а трябва целия да се смени.
Шибидаха ми е ел. и се прибира назад под тавана или се надига само задния му край. Какво да правя. срах ме е да не протече.
Шибидаха ми не работи
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Аз пък моята така я купих преди 4г с неработещ шибедах и един ден се заех.Разглобих,проучих измайсторих,беше счупен единия водач на лявата страна той е направен така крехък от някаква сплав.Снадих двете половини с една тънка шиничка ,абе малко часовникарска работа е не е за всеки.Разпробих двете половини с малко свредло 2мм мисля че беше от горната страна на водача през релсата направо, после сложих по един нит малък алуминиеви ли бяха забравил съм вече и с една стяга и подръчни планки ги сплесках в дупките като под водача подложих нещо тънко да не опира нита в релсата.И така стана работата ,но при мен имам и счупен друг елемент и за това сега само се дига нагоре и не може да се прибира назад...но все е нещо де.Питах да го закупя този елемент ,но казаха само с поръчка и цената беше над 140лв. и се оказах сега съм разглобил ел.ключа и съм махнал една пластинка за да не подава контакт на зад да се прибира, защото някой ако човърка да не го блокира и изгори мотора.Сега само се вдига 

- ladacaraudio
- Автомобил:
- Двигател:
егати това да не е някаква магия по тия голфове и при мин е счупен левия водач.И моя е ЕЛ с отварянето нямам проблеми отваря си се обаче като тръгна да го затворя и се затваря само дясната страна а лявата 1 човечец ми показа как да си я затварям с отверка но така или иначи не го ползвам но по нататък ще се заема да го оправя
- nikiangel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Шибидаха ми не работи
vladenev написа:Като си купих Голфа, момчето ми каза че има някаква счупена щанга и затова не работи тупия шибидах. На моргите била около 50 лв. Но на няколко места ми казаха че това е та*ак работа и по-добре да не го питам, а един приятел ми каза че няма такова нещо за смяна а трябва целия да се смени.
Шибидаха ми е ел. и се прибира назад под тавана или се надига само задния му край. Какво да правя. срах ме е да не протече.
и моя е счупен...така си купих колата
отиди при някой да ти затвори шибидаха правилно и най добре да изключи буксата за управление та да не го щракне някой по погрешка...
нов истински от юнитрейд е 120 лв
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
хахаха,то по тая логика на всички дето им скърцат корите на вратите са с удърjagler написа:По пртинцип казват така ,ако е счупен водач на шибедаха колата е имала лек удър и май е вярно да ти кажа..

Баси изказването.Аре мислете преди да пишете.Темата е пореднат за ел. люк-а на 3-те.Слабо място им е и тва е.Ремонта струва 100лв за хората от София за останалите извън София е 80лв. договорена с човека който ги оправя.Някой ползвали търсачкатан да разбере

- iceto_666
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурно е магия колега и моя шибедах е преебан електрически е течеше веднъж щях да се одавя като валеше но един ден хванах силикона и здраво тъпчене не мога вече да го ползвам но поне сам на сухо като завали.ladacaraudio написа:егати това да не е някаква магия по тия голфове и при мин е счупен левия водач.И моя е ЕЛ с отварянето нямам проблеми отваря си се обаче като тръгна да го затворя и се затваря само дясната страна а лявата 1 човечец ми показа как да си я затварям с отверка но така или иначи не го ползвам но по нататък ще се заема да го оправя

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”