шибидаха пак спря!
- geolav
- Автомобил:
- Двигател:
шибидаха пак спря!
колеги имам проблем с шибидаха и мился че е от датчика за температурата та ако някой има схема на ел мотора да го дам на един майстор го види
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
моят работеше само в една посока... едно приятлче го прави, беше студена спойка... после като се заиграх (през декември - със спрея и оварям и затварям) от лявата страна изпука и заби муцуната...сега дърпа само десния носач, нещо механично изтрещя
ако някой се е занимавал да сподели как го е поправил, външно няма нищо видимо счупено... карам без таван и чакам да се постопли да го разкача

ако някой се е занимавал да сподели как го е поправил, външно няма нищо видимо счупено... карам без таван и чакам да се постопли да го разкача

- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Re: ...
счупил си водача той е от крехка сплав може да се снади с пластинка и нитчета малки...но трябва разглабяне.Batmirko написа:моят работеше само в една посока... едно приятлче го прави, беше студена спойка... после като се заиграх (през декември - със спрея и оварям и затварям) от лявата страна изпука и заби муцуната...сега дърпа само десния носач, нещо механично изтрещя![]()
![]()
![]()

- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
колега когато не си запознат не говори така ,естественно че най-добре е нов водач...аз моя съм си го оправил ,но лошото е че имам и други счупени неща и само се отваря на горе и надолу без да се прибира на зад...и тази функция съм я игнорирал.beck's написа:Аз съм с венто и имах същия проблем. Двата плъзгача са много крехки и не могат да се поправят, а трябват нови(май към 150 лева са двата), ама аз съм го оставил да не си работи, даже съм махнал електрониката, че да не го отворя без да искам и да не мога да го затворя после. Лоша работа

- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
jagler написа:колега когато не си запознат не говори така ,естественно че най-добре е нов водач...аз моя съм си го оправил ,но лошото е че имам и други счупени неща и само се отваря на горе и надолу без да се прибира на зад...и тази функция съм я игнорирал.beck's написа:Аз съм с венто и имах същия проблем. Двата плъзгача са много крехки и не могат да се поправят, а трябват нови(май към 150 лева са двата), ама аз съм го оставил да не си работи, даже съм махнал електрониката, че да не го отворя без да искам и да не мога да го затворя после. Лоша работа
Никъде не съм казвал, че разбирам от каквото и да било! Просто исках да кажа при мен какво е, а че не разбирам от коли всеки може да се досети.
Извинявам се за спама

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”