шибидаха пак спря!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
geolav
Автомобил:
Двигател:

шибидаха пак спря!

Мнениеот geolav » Пет 15 фев 2008 19:38

колеги имам проблем с шибидаха и мился че е от датчика за температурата та ако някой има схема на ел мотора да го дам на един майстор го види

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот Batmirko » Пет 15 фев 2008 19:43

моят работеше само в една посока... едно приятлче го прави, беше студена спойка... после като се заиграх (през декември - със спрея и оварям и затварям) от лявата страна изпука и заби муцуната...сега дърпа само десния носач, нещо механично изтрещя :evil: :evil: :evil:

ако някой се е занимавал да сподели как го е поправил, външно няма нищо видимо счупено... карам без таван и чакам да се постопли да го разкача :arrow:

Потребителски аватар
rodeo man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rodeo man » Пет 15 фев 2008 22:25

това е болката им от ляво се 4упи релсата аз 2 смених и ве4е се отказах от него

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Съб 16 фев 2008 11:05

Силиконче му е майката и забравяш,че имаш шибидах...

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Re: ...

Мнениеот jagler » Съб 16 фев 2008 12:04

Batmirko написа:моят работеше само в една посока... едно приятлче го прави, беше студена спойка... после като се заиграх (през декември - със спрея и оварям и затварям) от лявата страна изпука и заби муцуната...сега дърпа само десния носач, нещо механично изтрещя :evil: :evil: :evil:

ако някой се е занимавал да сподели как го е поправил, външно няма нищо видимо счупено... карам без таван и чакам да се постопли да го разкача :arrow:
счупил си водача той е от крехка сплав може да се снади с пластинка и нитчета малки...но трябва разглабяне. :wink:

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Съб 16 фев 2008 13:47

jagler благодаря за инфото, дано наистина е поправимо по този начин да не търся нов люк, иначе работата е ясно че е много пипкава май , дано да мога да го събера после (малките детайлчета) :lol:

Кilima не с лошият, трябва да има нещо да духа там.... защо казват че колата е като жената :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
beck's
Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
Двигател:

Мнениеот beck's » Съб 16 фев 2008 18:27

Аз съм с венто и имах същия проблем. Двата плъзгача са много крехки и не могат да се поправят, а трябват нови(май към 150 лева са двата), ама аз съм го оставил да не си работи, даже съм махнал електрониката, че да не го отворя без да искам и да не мога да го затворя после. Лоша работа

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Съб 16 фев 2008 19:08

Явно на всеки нещо различно му се е чупило... :lol:

Като го разглобя ще опиша и снимам... длъжен съм да опитам :)

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Съб 16 фев 2008 19:14

beck's написа:Аз съм с венто и имах същия проблем. Двата плъзгача са много крехки и не могат да се поправят, а трябват нови(май към 150 лева са двата), ама аз съм го оставил да не си работи, даже съм махнал електрониката, че да не го отворя без да искам и да не мога да го затворя после. Лоша работа
колега когато не си запознат не говори така ,естественно че най-добре е нов водач...аз моя съм си го оправил ,но лошото е че имам и други счупени неща и само се отваря на горе и надолу без да се прибира на зад...и тази функция съм я игнорирал. :wink:

Потребителски аватар
beck's
Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
Двигател:

Мнениеот beck's » Съб 16 фев 2008 19:20

jagler написа:
beck's написа:Аз съм с венто и имах същия проблем. Двата плъзгача са много крехки и не могат да се поправят, а трябват нови(май към 150 лева са двата), ама аз съм го оставил да не си работи, даже съм махнал електрониката, че да не го отворя без да искам и да не мога да го затворя после. Лоша работа
колега когато не си запознат не говори така ,естественно че най-добре е нов водач...аз моя съм си го оправил ,но лошото е че имам и други счупени неща и само се отваря на горе и надолу без да се прибира на зад...и тази функция съм я игнорирал. :wink:

Никъде не съм казвал, че разбирам от каквото и да било! Просто исках да кажа при мен какво е, а че не разбирам от коли всеки може да се досети.
Извинявам се за спама :oops:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”