Питане за пералня
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Питане за пералня
Налага се да купя пералня.Насочил съм се към НЕО(имам такъв ТВ и съм доволен).Има ли някой впечатления от тези перални?
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за пералня
pas1.8mi написа:......НЕО(имам такъв ТВ и съм доволен).....
И аз имам такъв и скоро ще го връщам в Техномаркет... но през витрината!!!
Повече такава марка вкъщи НЕ!
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
За горното отваряне, преди 2 месеца, мой приятел си купи Зануши с такова пълнене. Проблемът дойде с две хавлиени кърпи, в долно положение на барабана, добре напоената и тежка кърпа пада точно върху вратичката на барабана, тя се отваря (чупи) и пералнята блокира. Идват от сервиза след 4 дни (до тогава седи пълна - няма източване), признават гаранцията, но казват да не се използва пералнята полу празна ако се пере нещо, което попива много вода.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
ОК, аз не съм те разбрал, но това не е от такова значение в момента.
Икам да кажа, че моята пералня е AEG, което не си знае годините и оборотите, и е прано доста по-малко пране с нея (верно без да минава през центрофуга), но такива пробелеми никога не е имала.
А що се отнася до горното пълнене наистина е по-удобно, особенно ако искаш да спестиш място, но пък не става да я сложиш в шкаф.
Икам да кажа, че моята пералня е AEG, което не си знае годините и оборотите, и е прано доста по-малко пране с нея (верно без да минава през центрофуга), но такива пробелеми никога не е имала.
А що се отнася до горното пълнене наистина е по-удобно, особенно ако искаш да спестиш място, но пък не става да я сложиш в шкаф.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
покрай детето станах спец по пералните-преди живеех сам и нямах
след дълги митарства взех аристон беше 700 лв, но е адски икономична-вода и ток има хиляди програми и работи нон стоп вече 6 месеца, 3 години гаранция, оквен това е по-тънка-45 см, което е важно за малка кухня като моята
с две думи нео, санг, манг, елит и други кучета не...на елит сандвичмейкъра ми гръмна в ръцете

с две думи нео, санг, манг, елит и други кучета не...на елит сандвичмейкъра ми гръмна в ръцете
Ами какво да кажа , купих си НЕО на промоция в метро , клас АА , 1200 оборота центрофуга,с електронен програматор, на второто пране компа показа съобщение OUT и край , дотук с прането. чакам вече 3 седмици за нова платка , и пера по роднини
в гаранцията така са се застраховали че няма мърдане - чак след 45 дни имам право да предявя претенции да ми я сменят цялата ....
((
не че не е възможно да се случи и с други марки .....
btw вътре всички части бяха като на маркова пералня, чиповете по програматора бяха NEC например ....
та така , човек никога не знае

не че не е възможно да се случи и с други марки .....
btw вътре всички части бяха като на маркова пералня, чиповете по програматора бяха NEC например ....
та така , човек никога не знае
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”