Решение на съда за винетките
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Решение на съда за винетките
Днес, в брой 89 на ДВ е обнародвано решение на Върховния административен съд под № 9513 от 31.10.2005 по адм. д. № 6882/2005. Според това решение при условие, че ви се счупи предното стъкло и се повреди винетката, не е нужно вече да се ходи до КАТ да се правят протоколи и т.н., просто с другия отрязък /пазете го/ ИАП е длъжна да ви издаде нова винетка 

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това решение как да се разбира? Срещу представения отрязък ще се издава нова винетка от двете части и ще се прибира стария отрязък, или ще се издава само частта за стъклото със същия номер? И трябва ли да се носи някакъв документ удостоверяващ подмяната на счупеното стъкло или парче от него със залепената винетка?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
DragoCL написа:във вестника казаха друго
казаха че вече можеш да си караш май само с хартийката при счупено стъкло
защото тя е легален документ че си закупил винетка
Ами така и трябва защо ми е този отрязък само за дубликати ли.
Тамън ще си карам с отрязъка всички коли с една винетка:twisted: . Не мисля дори че е нарушение тъй като не ги карам едновременно.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vasseto написа:На жена ми винетката я смениха за 2 мин.Така и не разбрах кога.Внесоха старото стъкло на вътре в сервиза и докато огледам дупката в голфа,дойде новото стъкло с старата винетка и стикера за преглед.Много са добри!!!
работих доста време там,кадето предполагам си ходил

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bratt написа:Пръскаш с препарат за почистване на стъкла, после забелваш от единия край с макетно ножче и теглиш полеко...
поне така съм гледал да го правят...не че съм спец:)
така е,годишните са по-трудни,подпъхваш макетното от всички страни към средата,лекичко

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”