http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=33551
Я вижте тва и си кажете думата, колеги!

"Хапчета" за икономия на гориво!
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Всичко може и да е вярно ама повечето автомобили имат цедка на вохда на резервоара - тогава какво се случва като таблетката ще се спре там и ще се разтваря там много по-бавно?
Иначе доколкото е обяснено това е някакъв вид добавка.Бърза сметка.Дават средна икономия 15-20% - да кажем 20% това са 2 литра на 10 литра.Тогава ако колата е харчела 10/100 ще харчи 8/100.Тогава определено има смисъл да се пробва защото за 300км ще си избие цената.
Ама не ми е ясно какво се случва с тази добавка при случая с цедката и след горенето какво ще остане от нея т.е. как ще възприеме изгорелите газове ламбда сондата (зависи какви химикали има вътре в таблетката).
За тези,които карат на газ няма особен смисъл даже никакъв ама все пак доста колеги (и аз засега) си карат на бензин или нафта и си има смисъл.Предполагам се продава цял блистер а не отделна таблетка при което ако не действа горим с 60лв (а и за да се пробва трябва да наблъскаме 60 литра гориво накуп) ама ако действа определено ще има полза.
Иначе доколкото е обяснено това е някакъв вид добавка.Бърза сметка.Дават средна икономия 15-20% - да кажем 20% това са 2 литра на 10 литра.Тогава ако колата е харчела 10/100 ще харчи 8/100.Тогава определено има смисъл да се пробва защото за 300км ще си избие цената.
Ама не ми е ясно какво се случва с тази добавка при случая с цедката и след горенето какво ще остане от нея т.е. как ще възприеме изгорелите газове ламбда сондата (зависи какви химикали има вътре в таблетката).
За тези,които карат на газ няма особен смисъл даже никакъв ама все пак доста колеги (и аз засега) си карат на бензин или нафта и си има смисъл.Предполагам се продава цял блистер а не отделна таблетка при което ако не действа горим с 60лв (а и за да се пробва трябва да наблъскаме 60 литра гориво накуп) ама ако действа определено ще има полза.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Скоро един дилър се беше намъкнал и тук
Понеже съм човек търсещ истината - близо четири часа рових из нета за тия хапчета на FFI - доста хора се кълняха, че наистина има ефект , повечето обаче констатираха че няма никакъв или много по-нисък от рекламирания ефект , плюс това продукта не притежава сертификата, който компанията твърди че има!
Готов съм да ги изпробвам тия аспиринчета - стига да има кой да ми подари 200 литра дизелово гориво - може би трябва да пиша до компанията!!!

Понеже съм човек търсещ истината - близо четири часа рових из нета за тия хапчета на FFI - доста хора се кълняха, че наистина има ефект , повечето обаче констатираха че няма никакъв или много по-нисък от рекламирания ефект , плюс това продукта не притежава сертификата, който компанията твърди че има!
Готов съм да ги изпробвам тия аспиринчета - стига да има кой да ми подари 200 литра дизелово гориво - може би трябва да пиша до компанията!!!

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Скоро един дилър се беше намъкнал и тук![]()
Аз лично бих пробвал на някой Москвич за 200-300лв понеже не ми се иска да си съсипя колата а не съм 100% убеден че това няма да се случи...дори да ми подаряват 200 литра бензин

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=66895
Тоя пич (Ред прайд) го признавам обаче за най-инатия балък от всички
Във всички форуми се е пробвал (виждал съм го и в БМВ-форума, и в тунинг-форума), във всички форуми го правят смешен, и той обаче не се отказва
А историята с НАСА, ООН и екоорганизациите кърти
Тоя пич (Ред прайд) го признавам обаче за най-инатия балък от всички

Във всички форуми се е пробвал (виждал съм го и в БМВ-форума, и в тунинг-форума), във всички форуми го правят смешен, и той обаче не се отказва

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
ACCELERATOR написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=66895
Тоя пич (Ред прайд) го признавам обаче за най-инатия балък от всички![]()
![]()
Във всички форуми се е пробвал (виждал съм го и в БМВ-форума, и в тунинг-форума), във всички форуми го правят смешен, и той обаче не се отказва![]()
Не е балък въобще - щом на ескимосите продава лед

Майтапа настрана - ако върже , върже
Набутва те с мангизи - после за да се отървеш - почваш и ти да търсиш балъци за да си покриеш загубите - така е структурирана МЛМ компанията

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:...
Да де, схемата е ясна: организират се "семинари-презентации", канят се бъдещите "дистрибутори", няколко часа им промиват мозъка как ще забогатеят (+ историята с НАСА

Tипичен пример за Американски маркетинг, чрез който продаваш НИЩО, и ставаш милионер, за сметка на балъците по цял свят.
Преди това е било 30 години засекретено и ползвано само от Наса и американската армия
На мен ми се струва че обявата е с изцяло хумористичен характер.
Идея е обаче да има тема, щото добавките са бол и трябва да се знае кое как работи, а сам човек не може всичко да изпробва. На мен са ми предлагали в сервиз на Valvoline някакви капсоловани концентрати за по над 100 китна но даже и на тях не се доверих много, пък остава сега от форумни хайдуци да пазарувам. По-принцип ако продукта работи се пуска зарибявка, я супер намалено, я безплатен семпъл да видиш че работи, а не да ти набият една кутия хапове да се чудиш после какво да правиш.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
В резервоара до сега съм си сипвал освен бензин и добавка за почистване на моното както и малко спиртец когато установих че съм заредил с воднисто гориво.
От такива хапчета ми се чини, че освен запек на колицата друго не мога да и докарам.
За да не се чудя после къде да ги търся такива дилъри да им късам каламбаците предпочитам да се въздържам от експерименти
От такива хапчета ми се чини, че освен запек на колицата друго не мога да и докарам.
За да не се чудя после къде да ги търся такива дилъри да им късам каламбаците предпочитам да се въздържам от експерименти

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
И аз от 3-4 седмици следя темата във Opel клуба а преди това в BMW.
Разпитал съм кой ли не--даже познати в чужбина.Ами аз ако правя по 2000 км на месец имам познати които правят по 5-6000,да не говорим за фирмени коли които правят доста повече.Ами те няма ли да искат да си направят икономия,това че примерно имаш пари и си позволяваш да караш повече не означава че ако няма начин няма да искаш да си намалиш разходите от тази гледна точка.
А и когато попитах Red Pride да обясни малко по-технически начина на действие на едни и същи хапчета при дизелов и бензинов автомобил,не получих задоволителен отговор.Все пак начина на работа при двата типа двигатели е коренно различен,как тогава ефекта е един и същ.Всичко е къор фишек и зарибявка за лесноподатливи.
Разпитал съм кой ли не--даже познати в чужбина.Ами аз ако правя по 2000 км на месец имам познати които правят по 5-6000,да не говорим за фирмени коли които правят доста повече.Ами те няма ли да искат да си направят икономия,това че примерно имаш пари и си позволяваш да караш повече не означава че ако няма начин няма да искаш да си намалиш разходите от тази гледна точка.
А и когато попитах Red Pride да обясни малко по-технически начина на действие на едни и същи хапчета при дизелов и бензинов автомобил,не получих задоволителен отговор.Все пак начина на работа при двата типа двигатели е коренно различен,как тогава ефекта е един и същ.Всичко е къор фишек и зарибявка за лесноподатливи.