Стъпков мотор за VW Passat 1.8 mi . ABS
- make666
- Автомобил:
- Двигател:
Стъпков мотор за VW Passat 1.8 mi . ABS
Колеги,извинявам се ,но след използване на търсачката разбрах,че стъпков мотор и моторче за празен ход е едно и също.Въпроса ми е нали се намира под моноинжекциона.За да го разглобя ми трябват особени ключета.Как се наричат и евентуално от къде мога да си ги купя.Благодаря
-
- Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
- Двигател: CBDC 2010
Въпросното моторче наистина е закрепено на планка на корпуса на моноинжекциона. Закрепено е с три болчета, май с еврейска звезда. За съжаление не знам размера. По железариите продават комплекти с подобни ключета. Можеш да си вземеш един комплект.
Моторчето е в пластмасов корпус от две части. Те са захванати една за друга чрез щипчици. Между тях има уплътнение. При разглобяването му трябва да внимаваш, защото щипките лесно се чупят.
Моторчето е в пластмасов корпус от две части. Те са захванати една за друга чрез щипчици. Между тях има уплътнение. При разглобяването му трябва да внимаваш, защото щипките лесно се чупят.
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
GVG написа:Въпросното моторче наистина е закрепено на планка на корпуса на моноинжекциона. Закрепено е с три болчета, май с еврейска звезда. За съжаление не знам размера. По железариите продават комплекти с подобни ключета. Можеш да си вземеш един комплект.
Kлючето е Т25, но е хубаво да се комплектова с малко каренце към отвертката, а щипките се чупят почти винаги , колкото и да внимава човек

- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател: